Последни новини
Начало | Общество | Кой преби дядо Георги от Славяново ?

Кой преби дядо Георги от Славяново ?

Това е пребитият нощес от циганин дядо Георги Вачев от Славяново. Снимката взриви Фейсбук. За случилото се съобщава внукът му с молба за споделяне.

Е, споделя се. Към 22.00 ч. снимката на пребитият дядо е лайквана 34 хил. пъти ! Изписани са 10 хил. коментара ! Направени са 42 хил. споделяния !!!

Е, и ?! Ще спрат циганските издевателства ли ? Или ще се трогнат сърцата на  депутатите ? Или плевенчани ще се юрнат към площада да излеят гнева си ?

Ако само половината от тези 10 хиляди коментатори излязат от домовете си дали няма най-после нещо да случи ?

Дядо Георги е пребит ! От циганин ! Но не само ! Пребит е от политици, дето развратиха циганите с пари и кебапчета. Дето не смеят да ги натикат в миша дупка, защото идват избори. Дето се споразумяват с циганските барони кой колко гласа ще им осигури ?

Пребит е и от българите, дето са много гневни, но само във фейсбук. Дето станаха по-големи цигани и от циганите, и за едната далаверка са готови на всичко. Дето предпочитат да ходят в депутатските приемни, за да си уредят „работата“, вместо да скръцнат със зъби на същия този депутат заради неизпълнени обещания, дебелашко високомерие и цинично безразличие към безправието, нищетата и мъките на обикновения човек.

Сега разбирате ли защо Бенковски е запалил къщите на копривщенци ? За да няма място за отстъпление ! Трябва ли във всяка къща да има по един пребит, та да се вдигнем най-после ? Защото втори Бенковски няма. Няма и да има.

Има пребитият дядо Георги. И отчайващата мисъл, че и да се появи някой „юнак“, той винаги ще е „сам на коня“.

 

 

 

 

 

 

 

Прочетете също

На 11 ноември 1952 година, комунистическият режим убива Евгений Босиилков

Портрет на Евгений Босилков. Художник – Христо Вачев. Евгений Босилков е роден със светското име …

Един коментар

  1. не е циганин а турчин е пребил дядото .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *