Кой от плевенските депутати и местни управленци работи най-добре за по-добър живот в Плевен и плевенска област?

Има нужда от такава оценка заради тежкото време, което настана – болести, цени, войни, вируси и тревоги всеки ден. В такива времена хората имат нужда от лидери, които знаят и могат да покажат изход, сигурност и надежда.

Ето защо ви питаме как оценявате работата до този момент на депутатите ? Показатели за това има много, ние ви предлагаме няколко:

 • брой срещи с хората през тези 4 месеца чрез организирани приемни в общините от област Плевен.
 • брой изказвания от парламентарната трибуна или зададени въпроси към министри по плевенски проблеми.
 • брой лични инициативи свързани с решаване на проблеми от живота на хората в плевенска област.
 • брой внесени предложения в комисии и/или пленарна зала по различни закони и нормативни актове.
 • човечност и достъпност в общуването.

Критериите за оценката работата на местните управленци не са по-различни. Особено що се отнася до общинските съветници. От тях в анкетата са включени само председателите на групи, тъй като те са събирателния образ за потенциала на съответната група общински съветници.

Анкетата ще бъде действаща до 16-ти март, след което ще обявим резултатите за рейтинга на включените в анкетата плевенски депутати и местни управленци.

Гласувайте за това име, което отговаря най-добре на посочените критерии и/или на личната ви оценка за неговата работа. Може да гласувате за повече от 1 лице.

Предварително благодарим за отделеното време!

ВАЖНО!

Във връзка с големия интерес към анкетата и получени сигнали, че при гласуване не се отчита вота, редакцията уточнява, че е позволено гласуването от устройство веднъж дневно, а от локална мрежа – до 5 гласувания дневно.
Нашата цел е да отразим максимално обективно Вашето менние.

Споделете:

Прочетете също

Маслени портрети смениха черно-белите снимки на плевенските кметове в Заседателната зала на Община Плевен

Снимка – пресцентър община Плевен. Портрети, нарисувани с маслени бои от плевенски творци, смениха досегашните …

17 Последни коментари

 1. Светослава

  Гласувам за Валери Лачовски

 2. Кристина Петрова

  С удоволствие ще гласувам за Валери Лачовски .
  Имаме нужда от млади и интелигентни кадри! Късмет

 3. Михаил Галовски

  Валери Лачовски това е човека

  • Катя Симеонова

   Гласувам за депутат Десислава Трифонова,за активно участие в работата на Народното събрание и защита интересите на избирателите и!

 4. Ичеренски

  Абе ясно е за кой е направена „анкетата“. Вчера Лачовски и Трифонова искаха пари за Плевен, Пордим, Кнежа и др., но депутатите на ИТН гласуваха „против“ като един.

  • Плевен Прес

   Уважаеми Ичеренски,
   Анкетата е направена за читателите на сайта ! Същите, които в предходна анкета посочиха, че в момента най-важното за тях е да се ремонтират улиците и пътната мрежа. На всички плевенски депутати редакцията изпрати резултата от предходната анкета, за да са наясно с желанията на своите избиратели. Депутатите са длъжни да се съобразяват с избирателите си, а не обратното !
   Написаното от вас е обида и за избиратели, и за депутати !
   С уважение – Правда Маринова, гл. редактор „Плевен прес“

   • Уважаема Маринова,
    Всеки има право на мнение и НЕ СТЕ ВИЕ ТАЗИ/ТЕЗИ, които ще давате наклон кое е право и кое – не, кое е обида (и към кой) и кое – не. Очевидно не ви изнася друго мнение, различно от вашето, но, за ваше съжаление има и други мнения!
    Моето мнение е, че никой нищо не прави за този град, който вече уверено върви към голямо село, а не град, всеки отива в парламента или на друга избираема, често „парашутна“ длъжност и си наляга парцалките, и си реди далаверите, докато не го сменят(или изритат). Хайде да не се правим на малки деца или на слепци – никой от нас не се е приземил онзи ден на тази прокълната територия, всички сме наясно за какво иде реч! Те щото всички изброени „много работят“ Плевен удари дъното!!!!

 5. Калоян Иванов

  По мое мнение най-активният депутат от нашия регион е Десислава Трифонова! Дано продължава в същия дух и да отстоява интересите на Плевен.

 6. Теменужка Николова

  Гласувам за Валери Лачовски защото е млад и амбициозен човек

 7. Калоянов

  Плевен прес, не разбирам защо триете коментари!?! Ако сте пуснали анкетата за точно определен депутат…например т.нар. инженер от ИТН, моля да го посочите изрично, за да пишем коментари за него!

  • Господин Калоянов,
   От както съществува този сайт /2017 г./ е изтрит един единствен коментар заради цинизъм. Същото се отнася и до фейсбук страницата на „Плевен прес“. Ако ваш коментар е изтрит, той е бил в някоя друга фейс или интернет страница където ние нямаме права на администратори. С уважение – Правда Маринова, гл. редактор „Плевен прес.

 8. Велислав Пеев

  Резултатите от гласуването тук едно към едно повтарят тези от гласуването с машините на изборите. Резултатът е ясен.

 9. Николета Павлова

  Хубаво би било, събралият най-много гласове, след края на анкетата да го попитате какво точно е направил за Плевен и региона!!!

  • Г-жо Павлова,
   Това ще бъде направено. Ще предоставим трибуна на всички включени в анкетата, стига да
   искат да се възползват от нея. Благодарим за мнението ви.
   С уважение – Правда Маринова, гл. редактор „Плевен прес“.

 10. Лиляна Велинова

  Десислава Трифонова прави много добро впечатление и е доста активна като се стреми да работи активно за Плевен и региона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *