Кой водач на листа за изборите на 11 юли, ви харесва като визия, образование и почтеност?

СЪСТЕЗАНИЕТО ЗАПОЧНА. ВОДАЧИТЕ СА НА ПРЕДИЗБОРНАТА ПИСТА.

Снимка – интернет.

24 часа след като зададохме този въпрос в новата анкета на „Плевен прес”, проф. Григор Горчев и адвокат Радостин Василев се оказаха с изравнени позиции. Това разбира се, е резултат от малко гласове в първите часове на публикацията. Интересният резултат ще бъде в края на кампанията. А за добрият резултат от нея, всичко има значение – външен вид, поведение, интелект, образование. И най-вече – почтеност, искреност в думи и дела. Разбира се, програмите на партиите са най-важното нещо в едни избори. Но не по-малко важно е дали човекът, който е лице на тази програма, предизвиква симпатия и доверие.

Ето защо публикуваме тази анкета и очакваме с интерес крайния резултат. Резултат като личен рейтинг, тъй като може да харесвате личността, но не и партията или коалицията, която представлява. Което също води до размисъл при избора за кого да се гласува. Но време за решение има и се надяваме, че болшинството избиратели ще го вземат до 11 юли.

А на водачите на листи, които си съперничат за гласовете на избирателите, ще припомним казаното от Херман Хесе: „Съперниците често пъти се нуждаят един от друг повече, отколкото приятелите… без вятър мелницата не работи”.

Успех в състезанието на всички водачи на листи в 15-ти МИР – Плевен!

Прочетете също

Кулинарен фестивал „Пълнената чушка – най - вкусната левченска традиция“ 2021 г

Кулинарен фестивал „Пълнената чушка – най – вкусната левченска традиция“ 2021 г

Община Левски – Снимка “Плевен прес”. Община Левски  и НЧ „Георги Парцалев – 1901” организират …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *