Коалицията ГЕРБ – СДС разчита на феърплей / честна игра/ и е устремена към победа

20210607 115710
Коалиция ГЕРБ – СДС представи кандидат депутатската си листа. Снимка – “Плевен прес”

Минути след като регистрира листата на Коалиция ГЕРБ – СДС в РИК,  Областният координатор на ГЕРБ – Плевен Валери Лачовски  представи участниците в  нея на нарочна   пресконференция.

„Ние тръгваме с оптимизъм, очакваме отново победа на предстоящите избори. Нашата кампания ще бъде позитивна. Лично аз мразя компроматите. За мен компроматната война е нещо изключително грозно. Ние трябва да мислим позитивно, да говорим реални неща. Обществото ни е зажадняло за реални политики, за позитивизъм. За нас е изключително важна стабилността на държавата и надграждане на вече положително постигнатото.  Листата ни е доста балансирана и мотивираща.” това  каза проф. Горчев и добави, че неговото лично мото за кампанията е „Стабилност и надграждане“. Той пожела на „съотборниците“ си здрави нерви, позитивно мислене и положителна настройка.

На журналистически въпрос  какво е отношението към купуването на гласове и имат ли сигнали за подмяна на вота, Областният координатор на ГЕРБ – Плевен Валери Лачовски отговори, че според него само слабите биха го направили, а сега е моментът на битката на личности. Той беше категоричен, че конкуренцията е нещо полезно и е убеден в предимствата на честната игра.

На въпроса на „Плевен прес“: Всички в тази кампания се борят срещу статуквото, младите хора от вашата листа какво ще им отговорят?

Отговор даде Таня Митрашкова – втора в листата:

„В последните месеци виждаме една изключително сериозна борба срещу статуквото. Аз съм впечатлена от биографиите на колегите. С гордост заставам в този екип и съм убедена, че има какво да покажем. Убедена съм, че всеки от нас ще е полезен с експертизата си, с професионалните си, личните и моралните си качества, за да заслужим доверието на хората. Трябва да надграждаме.“

„Ще върнем Плевен на икономическата карта на България и ще възродим спортната слава на града ни.“ – подчерта Александър Николов – трети в листата на Коалицията.

„Вярвам, че сме достатъчно подготвени да изведем нашия град от кризата. Смятаме да акцентираме върху постигнатото политическо съгласие. Ще наблегнем на позитивното и ще надграждаме.“ – беше категоричен представителят на коалиционния партньор СДС Душко Душков – пети в листата.

Споделете:

Прочетете също

441166921 857809533057775 2431751343923870228 n

11 отбора от страната участваха във Втория турнир по пожароприложен спорт за купа „Кайлъка“ в Гулянци

11 отбора от страната участваха във Втория турнир по пожароприложен спорт за купа „Кайлъка“ в на Спортния …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *