Начало | Новини | КНСБ, КТ “Подкрепа” и Търговско – промишлена палата подкрепят Браншова бизнес камара в усилията ѝ да защити дребния бизнес

КНСБ, КТ “Подкрепа” и Търговско – промишлена палата подкрепят Браншова бизнес камара в усилията ѝ да защити дребния бизнес

КНСБ – Плевен, КТ “Подкрепа” – Плевен и Търговско – промишлена палата – Плевен са изпратили на 29-ти януари 2020 год. писма за подкрепа усилията на Браншова бизнес камара – Плевен да защити дребния бизнес на своите членове.

С писмата за подкрепа браншовите организации се обръщат към всички институции в Плевен, към всички граждани, фирми и търговски обекти. В писмата между другото се казва: “Всички политически и законодателни дейности трябва да се водят от интересите и развитието на малките фирми в процеса на взимане на решения, защото те са гръбнака и основата на икономиката. Борбата за запазване на малкия и среден бизнес, недопускането на фалити, предотвратяване на монопола са все приоритети, които трябва да вълнуват всяка една законодателна и изпълнителна власт, всеки политик, всяко едно общество.”

И трите браншови организации подчертават в писмата си, че изразяват своята подкрепа в усилията за запазване и защита интересите и препитанието на 53 фирми – собственици на павилиони, наематели на терени общинска собственост, както и предотвратяване на монопола на мощни корпорации за сметка на малкия и среден бизнес в град Плевен.

Писмата за подкрепа са подписани от Янчо Андонов – областен координатор на КНСБ – Плевен, Цецка Лучева – председател на КТ “Подкрепа” – Плевен и Георги Русинов – председател на Търговско – промишлена палата – Плевен.

Прочетете също

БСП – Плевен: Чавдар Велинов да напусне незабавно НС

Чавдар Велинов. Снимка – интернет. На свое заседание Общинския партиен съвет на БСП – Плевен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *