Кметът на Кнежа: С кого ли не не разговарях и държава – няма!

АПИ

Снимка от фейсбук страница на Илийчо Лачовски, кмет на община Кнежа.

Гневен пост е публикувал в своята фейсбук страница кметът на Кнежа Илийчо Лачовски. Поводът е намерението за смяна на националния празник на страната във време когато има много по-тежки проблеми пред живота на хората в нея. Един от тях е трафикът на тежкотоварните камиони минаващ и през Кнежа. По този повод кметът Лачовски пита гневно:

“Колко пътища и магистрали се построиха или преасфалтираха? Бога ми, няколко месеца вече продължава ходенето ни по мъките, за да накараме АПИ да осигури няколко пътни знаци, които да забранят на камионите да минават през Търнак-Еница-Червен бряг-Луковит. С кого ли не разговарях и държава – НЯМА! Глуха е за нашите проблеми! Сякаш сме във филма “Полицейска академия”. 3 области, а сякаш са 3 държави. Комуникация – колкото да обяснят, че проблемът не е при тях. Изобщо не споменавам поддържане на пътната маркировка, мантинелите, канавките. Докато чакаме знаците, изчезна асфалта и пътят стана опасен за каране. И инцидентите вече са почти ежедневие…. Въпрос на време е пътят да стане убиец! Затова, уважаеми, оставете празниците на мира, а седнете и извършете това, за което сте там!

Българите си обичаме празниците. Но вместо да се занимавате с тях, действате АДЕКВАТНО във всяка една сфера на обществения живот. И най-вече – ДЪРЖАВАТА ДА БЪДЕ НА МЯСТОТО СИ! Помислете върху това…

П.П. Защо да не стане национален празник 1 юни – денят на детето? Не знам по-обединяваща дата. Няма по-хубаво нещо от щастливите детски очи! Нали те са бъдещето на България!!! Наистина!”

АПИ 2 1
АПИ 3 1
Споделете:

Прочетете също

450904168 1001894185270441 6751637468246628993 n

Отлично представяне на НЧ „Осъм – 1894″ с. Градище  на фолклорния фестивал в Славяново

На 6 юли самодейците при НЧ „Осъм – 1894″ село Градище  участваха  във Фолклорния  фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *