Кметовете на Плевен и Левски – в Инициативния комитет на Румен Радев

Президентът Румен Радев и вицепрезидент ИЛияна Йотова с членовете на Инициативния комитет. Снимка – пресцентър Президентство.

Кметът на Плевен Георг Спартански, както и кметицата на Левски Любка Александрова, са сред членовете на Инициативния комитет за издигане на президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова, за втори мандат. Това научи „Плевен прес“ от кмета Спартански. Той е бил поканен от Румен Радев да бъде член на Инициативния комитет. Освен кмета на Плевен, в него участват и други кметове на населени места. Сред тях са Донка Михайлова – кмет на Троян, Пенчо Милков – кметът на Русе, Йордан Йорданов – кмет на Добрич, Станислав Владимиров – кмет на Перник, както и бившият кмет на Смолян – Дора Янкова.

Както вече е известно, на 27 септември т.г., в НДК – София, се състоя Учредително събрание за избирането на Инициативен комитет за кандидатурата на президента Радев за втори мандат. Членовете на ИК са 188, като сред тях са кметове на общини, дейци на културата, журналисти, учени, медици.

Прочетете също

Десислава Трифонова /ГЕРБ/: Личната ми кауза е привличане на инвестиции в област Плевен чрез добра индустриална зона, реклама на региона и екипна работа с общините

Десислава Трифонова, кандидат-депутат от листата на ГЕРБ-СДС, под № 3 и преференция 103, за участие …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *