Начало | Новини | Кметицата на Левски с два важни въпроса към съгражданите си

Кметицата на Левски с два важни въпроса към съгражданите си

Снимка на Бряг News

Градоначалничката на община Левски се обърне чрез Фейсбук профила си към съгражданите си с идеята да разбере тяхното мнение по два важни въпроса, касаещи предстоящото отваряне на детските градини и ясли из страната. В публикацията си тя моли жителите на общаната активно да изкажат мнението си, за да добие по-ясна представа за техните нагласи. Ето и целият пост на Любка Александрова без редакторска намеса:

Важно с цел проучване на нагласите ви! Важни са отговорите, не само лайковете!
Уважаеми съграждани, родители на деца от детските градини и яслите на община Левски, обръщам се към вас чрез този пост, за да разбера мнението ви относно желанията ви за стартиране на работата на детските заведения на територията на общината.
Детските градини и яслите в страната ще бъдат отворени от 22 май, като общините имат срок до 1 юни да организират възстановяването на работата им.
Това обявиха министрите на образованието и науката и на здравеопазването Красимир Вълчев и Кирил Ананиев. Апелираме към родителите при възможност децата да останат вкъщи, да не ги водят на ясла и градина, тъй като опасността от вируса не е отминала, каза министър Вълчев. Той посочи, че посещението няма да бъде задължително и няма да бъде обвързано със семейните и социални помощи.
Въпросите ми към вас са следните:

1.Бихте ли пуснали детето си в детско заведение и от кога?

2.Желаете ли възстановяване на дейността на детска млечна кухня?

Прочетете също

Активисти на ГЕРБ начело с Мирослав Петров – на протеста в защита на партията

Общинското ръководство на ГЕРБ и активисти, начело с областния управител Мирослав Петров, са взели участие …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *