неделя , декември 15 2019
Начало | Новини | Кирил Добрев: Битка на живот и смърт в Долни Дъбник

Кирил Добрев: Битка на живот и смърт в Долни Дъбник

Кирил Добрев. Снимка – интернет.

“Очаквахме поне още 10 общини, където не просто губим с малко, а ни обраха и излъгаха, където имаше емоция за промяна, но и огромен натиск за запазване на статуквото. Там битките бяха на живот и смърт – Дупница, Белово, Горна Оряховица, Вършец, Радомир, Долни Дъбник, Хисаря, Силистра”. Това е заявил днес Кирил Добрев – зам. председател на БСП и председател на Предизборния щаб, на заседанието на НС на БСП.

“Очаквахме още 2 областни града – Ловеч и Шумен. Искам да кажа, че резултата ни в Шумен е въпреки ДПС и другарят Дъбов много добре знае, а в Ловеч съм убеден, че ние спечелихме изборите. Съжалявам, че кандидатът ни се отказа да жалим с изключително лични мотиви”, е заявил Кирил Добрев.

Входът на БСП за местната власт е през областните градове, категоричен е бил Добрев по време на заседанието. “650 хиляди са невалидните бюлетини. Колко трябва да станат, за да разберем, че така повече не може да се продължава? Че този начин на гласуване деформира най-много местните изборни резултати”, е попитал присъстващите Кирил Добрев.

Прочетете също

Малките коледари на НУ “Патриарх Евтимий” гостуваха на областния управител

Областният управител Мирослав Петров, неговите заместници Татяна Божинова и д-р Красимир Трифонов, както и служителите …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *