Последни новини
Начало | Култура | “Картоиграчи” от Гогол продължава и през март

“Картоиграчи” от Гогол продължава и през март

Новият хит на плевенския Драматично-куклен театър “Картоиграчи” от Николай Гогол ще продължава да радва стотиците си зрители и през идния месец. Три дати са предвидени от ръководството на ДКТ “Иван Радоев” : 13, 25 и 28 март, всичките- от 19:00 часа.

Припомняме, че най-новото заглавие от афиша на театъра напълни цялата зала на премиерата си в началото на февруари, като преди 10 дена артистите ни бяха на гастрол дори в Сатиричния театър в София. Там местата също бяха разграбени. Успехът на класическата творба, адаптирана в съвременноста от руснака Денис Азаров, е неуспорим, като интересът от плевенчани продължава да расте.

Припомняме сюжета накратко: Комарджия, който току-що пристига в луксозен хотел, среща трима мъже на игра на карти. Взаимно те се преценяват като майстори на измамата и решават да се обединят. Дали обаче ще споделят печалбата? Или играта ще се обърне срещу някого от тях?

Билети за предстоящите спектакли са налични на касата на театъра или онлайн на www.theatre-pleven.bg.

Снимки- Фейсбук страница на ДКТ “Иван Радоев”

Прочетете също

Проф. Атанас Семов с призив за разбиране, председателят на БЛС – с призив да не се лекуват хора, д-р Халваджиян – с фаворит от фейсбук

Проф. Атанас Семов д.ю.н., преподавател в СУ “Св. Климент Охридски”. Снимка – интернет. Проф. Атанас …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *