Какво казаха от „Спартак – Плевен“ след мача с „Лудогорец II – Разград“

Снимка – Пресцентър ОФК „Спартак – Плевен“.

Красимир Бислимов – старши треньор на ОФК Спартак (Плевен):

ОФК Спартак (Плевен) допусна първа загуба през настоящия сезон, отстъпвайки с 0:1 в Разград на местния Лудогорец II. Двубоят е от четвъртия кръг на футболното първенство на Втора професионална лига. Ето и мнението за срещата на старши треньора на плевенският тим Красимир Бислимов.

„Няколко са причините, довели до негативния резултат. Имахме здравословни проблеми – някои от момчетата играха с контузии и не бяха пълноценни. Имахме достатъчно шансове не само да не загубим, но и да спечелим мача. Само през първото полувреме пропуснахме четири пъти да вкараме гол. Заслуга за това има и добрия вратар на съперника. През второто полувреме доминирахме изцяло. Съдиите допуснаха грешки, които ни ощетиха. Не зачетоха наш гол. Не свириха и дузпа за нарушение срещу Васил Шопов. Не мога да повярвам, че младите футболисти на домакините – селектирани момчета не разчитаха на своите игрови качества, а предпочетоха да лежат по терена и да бавят играта“.

Богомил Цинцарски – вратар на ОФК Спартак (Плевен):

ОФК „Спартак – Плевен“ загуби с 0:1 като гост на Лудогорец II (Разград) в двубой от четвъртия кръг на футболното първенство на Втора професионална лига. Първото поражение за плевенчани, коментира пред медиите вратаря им Богомил Цинцарски.

„Пропуснахме да си тръгнем поне с точка от Разград. Дори победата би ни прилягала. Проспахме първото полувреме. Съперникът на няколко пъти центрира топката пред вратата ми и при единия случай вкара гол. Ние също имахме възможност да реализираме. Аз не играх с топката през втората част, защото действията се развиваха пред отсрещната врата. Вкарахме гол, но съдията не го зачете. Не отсъди и чиста дузпа в наша полза. Ние пък не реализирахме головите положения, които създадохме. Футболистите на противника бавеха играта и в крайна сметка се поздравиха с успех“.

Снимка и текст: Пресцентър ОФК „Спартак – Плевен“.

Споделете:

Прочетете също

Община Червен бряг стартира прием на заявления за услугата „Топъл обяд“

Снимка – интернет. Процедурата „Топъл обяд“ е продължение на успешното изпълнение на тази операция в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.