Информационен пункт на открито за работодатели и безработни, заработи в Плевен

Служители от отдел „Посреднически услуги” в Бюро по труда – Плевен. Снимка – „Плевен прес“

На 16 – ти май, на площад „Възраждане” до читалище „Съгласие”, заработи Информационен пункт /шатра/, в рамките на Националната информационна кампания за безработни и работодатели. Кампанията е под надслов „Работа в България”.  Организира се от Агенцията по заетостта и Бюрата по труда в областните градове.

В Плевен Информационният пункт ще работи всеки ден, без събота и неделя, от 10:00 до 15:00 часа. Служители от отдел „Посреднически услуги” в Бюро по труда – Плевен, ще дават информация за възможностите за работа в област Плевен и страната.

Информационната кампания ще даде възможност на украински бежанци търсещи работа, да получат подробна информация къде и как може да стане това.

Ще се дава информация и за курсовете за безработни, които се организират от Българо-германския център за професионално обучение. Работодатели също могат да се запознаят с актуалните програми и мерките, който предлага „Бюро по труда“.

Работодателите могат да се информират за мерките и програмите предлагани от Агенцията по заетостта. Както и за наемането на работа на украински бежанци и безработни българи.

Всеки, който желае да получи повече актуална информация може да посети откритият пункт в Плевен, както и в Бюрото по труда или Агенцията по заетостта.

Снимка – „Плевен прес“

Споделете:

Прочетете също

От 6 юли започват проверки от Държавен фонд „Земеделие“

Снимка – Държавен фонд „Земеделие“ Започнаха кръстосаните проверки за Кампания 2022. Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ) …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.