инж. Николай Дренчев: В община Кнежа родолюбието е родова черта

Когато за младите хора патриотизма е станал кауза, има надежда за България

НОВ ДРЕНЧЕВ
инж. Николай Дренчев, водач на листата на ПП “Възраждане” за 15 МИР Плевен. Снимка – пресцентър.

инж. Николай Дренчев е живял с родителите си и учил в Плевен, след това във ВВВВУ „Г. Бенковски” в гр. Долна Митрополия. По-късно семейството се премества в София.

инж. Дренчев е един от основателите на партия „Възраждане” от самото ѝ начало, и неин организационен секретар.

Родолюбец, бивш офицер, военен пилот на изтребител МИГ 23МЛД, предприемач с успешен бизнес, баща на 6 деца, популярен сред средите ангажирани с подкрепа на родителството, сигурността и дребния бизнес.

Водач на листата на „Възраждане” за 15 МИР Плевен.

Водачът на листата на ПП „Възраждане” за 15 МИР Плевен, инж. Николай Дренчев, направи  през изминалата седмица срещи със симпатизанти и жители на гр. Кнежа и с. Бреница, община Кнежа. Причината за тези срещи са както предстоящите избори, така и отправена покана от местни хора към инж. Дренчев, за среща с жителите на двете населени места.

„Особено обнадеждаващо е когато млади хора проявяват активен интерес към партии като „Възраждане”. Към партии, които имат конкретни решения за опазване на традициите, историята и езика ни”, каза инж. Дренчев по повод срещите си с хората. И добави:

„За съжаление само „Възраждане” е радикална в това отношение. Отдавна д-р Костадинов алармира за изкривяването на исторически факти в полза на чуждо влияние, както и отдавна написа известния учебник „Родинознание” за 1-4 клас. Раздадохме от него в Кнежа и село Бреница.

А най-радостното е, че млади хора са прегърнали идеите на „Възраждане”. А когато за младите хора патриотизма е станал кауза, има надежда за България. Те са повярвали в нея, така както вярват, че със свои сили могат да променят нещата към по-добро.

КНЕЖА 1 1
инж. Николай Дренчев, водач на листата на “Възраждане” за 15 МИР Плевен, в град Кнежа на среща със симпатизанти. Снимка – пресцентър.

Иначе и в Кнежа, както и в Бреница, голямата болка на хората е липсата на работа, доходи и сигурност. Сигурност за здравето и бъдещето си. В този район хората са много трудолюбиви, Тук земята е свещено нещо за тях. На нея разчитат. Но са я дали на арендатори и се препитават от рентата. Нямат достатъчно средства за свои бизнес като фермерство, лозарство или зеленчукопроизводство.

Знаете, че за Бреница песен се пее, дето с вино се кара воденица. Но това е останало само в песните. Сега в Бреница няма лозови масиви. Няма и мелница.

Обаче има енергични хора с млад дух, които приемат каузите на Възраждане като свои. Заедно с тях можем да променим управлението в държавата.Да потърсим сметка на крадците и родоотстъпниците в управлението.

КНЕЖА 2
Млади родолюбки от Кнежа в подкрепа на партия “Възраждане”. Снимка – пресцентър.

Ако хората от Кнежа, Бреница, Червен бряг, Плевен и цялата плевенска област ни дадат доверие на 4-ти април и гласуват с № 5 на интегралната бюлетина, ще разберат какво значи да възродиш България от дъното, на което е в момента.

Няма да е лесно, но е възможно. Стига да сме заедно, да вярваме в себе си и в България”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

Споделете:

Прочетете също

1 5

Състезания по гребане с туристически каяк, спускане с велосипеди и футбол тази събота в Плевен

Поредица от спортни прояви ще бъдат част от съботния ден в Плевен, съобщават от общинската …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *