Илийчо Лачовски, кмет на община Кнежа: Да не забравяме, че стореното добро се връща двукратно при нас

Паметливите знаят, че преди години град Кнежа беше в т.н. врачански окръг. След продължителни „битки” премина в плевенска област. Дали това обстоятелство е направило живота на хората от Кнежа по-добър – няма как да знаем. Но знаем, че плевенска област спечели от влизането на Кнежа в нейна територия. Спечели един интензивен земеделски район с богата земя. И работливо население. Няма как и кметовете на Кнежа да не бъдат като съгражданите си. Вероятно затова кметът Лачовски се обръща към тях със „скъпи приятели”. И им изпраща своето коледно послание.

Илийчо Лачовски, кмет на община Кнежа
Илийчо Лачовски, кмет на община Кнежа

Скъпи приятели,

Броени часове ни делят от Святата Коледна нощ, когато ще си пожелаем това, което най-силно искаме и ще повярваме, че с рождествената светлина то ще се случи.
Нека посрещнем тези светли празници с доброта в сърцето и вяра в новото начало! Нека запазим чистотата на мислите и действията си, да даряваме обич и подкрепа винаги, когато можем и да не забравяме, че стореното добро се връща двукратно при нас!
Желая на всички Вас преди всичко здраве, много топлина и уют в дома и щастливи деца! Нека в семействата Ви винаги има любов и разбирателство!
И нека тази Коледа Ви подари нови мечти, които да превърнете в реалност!

Весели празници, скъпи съграждани! 

Илийчо Лачовски, кмет на община Кнежа

23.12.2020 год.

Споделете:

Прочетете също

IMG 20240417 115910

Две инициативи, насочени към децата, се проведоха в Районен съд – Плевен

Две инициативи, насочени към децата, се проведоха в Районен съд – Плевен днес, 17 април, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *