«Изпей «Обичам те» на български» организират на 2-ри септември община Белене и рок група «Хоризонт»

12
Рок група “Хоризонт”.

На 2-ри септември град Белене отбелязва 58 години от създаването си. По този повод общината организира празничен концерт от 19:00 ч. на площад «България». В него ще вземат участие самодейни състави и изпълнители от община Белене.

«Гвоздеят» в програмата ще бъде концертът на рок група «Хоризонт». Те ще изпълнят обичани български рок хитове на всички времена. Концертът на група «Хоризонт» в гр. Белене е част от тяхната кампания «Изпей «Обичам те» на български», с която изнасят концерти в цяла България. В гр. Белене е 42-я от поредицата техни концерти посветени на утвърждаването на българския език и култура.

Концертите на групата независимо къде и кога се организират, са безплатни. В тях могат да вземат участие групи и изпълнители от съответното населено място. Допустими са всички жанрове без поп, фолк и рап.

Община Белене отбелязва своя празник с многобройни инициативи, част от които е Националната кампания на рок група «Хоризонт» – «Изпей «Обичам те» на български». Тя е в подкрепа на българската музика и нейното подобаващо присъствие в музикалния живот на България.

2
АФИШ 2
Споделете:

Прочетете също

2 11

Титанът Мариус Куркински представя чудомирови герои утре в Летния театър на Плевен

Един от съвременните титани на българския театър Мариус Куркински представа своя моноспектакъл “Нашенец” утре, 16 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *