Изборите война ли са?

georg spartanski baner

Изборно е времето, но ГЕРБ го превърнаха във време разделно. Който не е с тях е враг и го обстрелват от засада с лъжи и клевети. Без свян и срам. Лъжите са не само срещу опонентите, с лъжи засипват и гражданите на Плевен.

Кандидат – кметът на ГЕРБ Мирослав Петров /Николов/ има няколко опорни точки, с които проведе цялата си предизборна кампания: Решаване на демографската криза; Осигуряване на инвестиции; Повишаване на минималната заплата с 500 лв.; Връщане на младите хора от чужбина; Работа по европроекти; Построяване на магистрала „Хемус”, АЕЦ Белене, летища, пристанища и т.н.

В предизборната си кампания през 2011 г. кандидат – кметът на ГЕРБ Димитър Живков Стойков, в интервюта пред БТВ на 27.10. 2011 г. и на 31.10.2011 г. обещава решаване на проблемите в Плевен със същите „опорни точки”.

Само припомняме на гражданите, че ги агитират с „претоплена манджа”. Още са „видими резултатите” от управлението на Стойков, което удобно забравят.

Логичен е въпросът – защо по времето на управлението на кмета от ГЕРБ Димитър Стойков не бяха решени проблемите с демографията, АЕЦ и „Хемус”? Всъщност, някои бяха „решени” така, че батакът стана пълен и трябваше в настоящия мандат, градът да бъде ваден от финансовата криза, заплашваща да го потопи. Сега предлагат отново същото!

От ИК за издигане кандидатурата на Георг Спартански за кмет на община Плевен

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Споделете:

Прочетете също

ROBERTO

RIP Роберто Кавали

Снимка – Офнюз. На 83-годишна възраст в родната Флоренция е починал Роберто Кавали. Кралят в …

2 Последни коментари

  1. Илв и Петров

    Плевенчани са разумни и едва ли ще предпочетат Петров който не живее в Плевен и не свързва бъдещето си с този град. Какъв кмет ще е това.Това. е опит отново да бъдем измамени.не трябва да го допускаме!!.Това вече ще е катастрофа.

  2. Георги Петров

    Плевен катастрофира през далечната 1999 година с избирането на Н. Зеленогорски . Катастрофата беше толкова тежка , че до днес не могат да се възстановят щетите .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *