Иван Малкодански е новият председател на Общински съвет – Плевен

401609886 6358891720881444 7944643131480345071 n

От ляво надясно: председателят на Общински съвет – Плевен д-р Иван Малкодански и кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов. Снимка: “Плевен

прес”

Д-р Иван Малкодански от ГЕРБ е новият председател на Общински съвет – Плевен. Той беше избран с мнозинство от 28 гласа на днешното заседание на Общинския съвет.

Общият брой на гласувалите общински съветници е 38. Недействителните бюлетини са 7, а действителните 31 – от тях 28 са „за“ Иван Малкодански, а 3 за Генадий Пъшев.

След избора му за председател на местния парламент д-р Иван Малкодански сподели, че пред новоизбраните общински съветници предстои много работа:

„Първите неща, с които ще се запозная са структура, работа на община и ще се постарая да видя къде има проблеми, които да може да коригираме  в най-кратки срокове“.

Той изрази надежда, че с личен диалог ще успее да постигне компромис с оглед на фрагментираността на настоящия общински съвет. Малкодански се обърна и към плевенчани:

„Доброто предстои. Започваме усилена работа, която да бъде за доброто и за благото на град Плевен.“

На въпрос на „Плевен прес“ ще върне ли практиката, като председател на Общинския съвет, за неговия анализ за работата на съвета и основните точки, Иван Малкодански заяви, че не е запознат с тази практика, но, ако гражданите на общината смятат, че тя е полезна ще я възстанови.

Споделете:

Прочетете също

IMG 8574

Деца празнуваха на Спортния комплекс в град Левски

Деца празнуваха на Спортния комплекс в град Левски. На 19 юли празникът  започна с музикален поздрав …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *