Ивайло Атанасов: Искам оставката на шефа на ВиК – Плевен

405828003 6405315116239104 2011203577901396656 n

Ивайло Атанасов. Снимка: “Плеен прес”

„Искам оставката на шефа на ВиК-Плевен“. Това обяви днес, 28 ноември, в пресклуба на БТА в нашия град Ивайло Атанасов. Той подчерта, че отправя това искане не като председател на читалище „Съгласие“, а като обикновен гражданин, възмутен от услугите на ВиК- Плевен, както и от липсата на информираност на клиентите на дружеството.

„Повод за тази пресконференция е това, което се случи в Плевен през последните дни по отношение на ВиК. Факт е, че има огромни проблеми в Плевен с водоснабдявнето. Знам, че нищо няма да постигна, но като гражданин на Плевен искам оставката на шефа на ВиК-Плевен. Първата причина са проблемите с водата. Другият голям минус е, че гражданите на Плевен нямахме информация. Човек трябва да си вземе отпуска, за да дочака някой да вдигне телефона от другата страна. Много е елементарно от управленска гедна точка, да направиш така системата, че поне в рамките на час или два някой да вдигне слушалката и да каже очаква ли се и кога да бъде пусната водата. Когато няма предвидимост и водата трябва спре в 13:00, а тя спира в 10:00 часа, питам: защо не си оправите аварията, когато има режим на водата?“

Атанасов запита и колко са служителите на ВиК-Плевен и каква е средната работна заплата в дружеството.

Като друга причина за оставката на директора на ВиК Ивайло Атанасов посочи, че на улица „Карлово“ 8 в Плевен, на която живее, преди месец, след отстраняване на авария от ВиК, се е отворила дупка с размери 2×2 метра, за която впоследствие няколко пъти са изпращани екипи, но тя все още не е запълнена и е потенциоано опасна за преминаващите и живущите в района. Атанасов попита колко пари са дадени за запълването на дупката, която все още не е затворена.

Той заяви, че се чувства обиден от отношението на ВиК-Плевен към него като гражданин и данъкоплатец и ще изпрати до директора на ВиК-Плевен писмо с обратна разписка с лист, на който пише „Оставка“.

Споделете:

Прочетете също

книга 9

Георги Константинов: Благодаря на моя роден Плевен!

„Трябва да изрека към своя роден град Плевен огромно „Благодаря“. Благодаря, че мнозина от вас …

2 Последни коментари

  1. Димитър Дойчев

    Подкрепям!
    Както и оставката на шефа на електроразпределителното дружество!!!

  2. Павлина Костова

    Що не се гръмнеш пък ти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *