За тържествата в Плевен и голия цар

IMG 0125 2

Не сме и колкото онова дете, дето извикало чистосърдечно: „Царят е гол”. Май трябва да има постоянна рубрика „Царят е гол”. За всичко, с което ни баламосват по разни „мероприятия” разни „официални лица”. Добре, че има умни хора в тази държава, за съжаление малко, но пък гласът им кънти. Него няма да го чуете по телевизорите, щото те имат друга задача – да слугуват като ни баламосват, че в държавата ни всичко е наред. Еми не е наред, че и по-зле става.

Та ето такъв глас по повод Афганистан, военен контингент и тържественото му посрещане в Плевен. Присъединяваме се към него ! Защото приказките за „гордост от героизма им” трябва да вървят с истините за некадърност и слугинаж на политиците. Както и отказ от мислене на българина. Мислете бе хора, не се оставяйте само на телевизорите.

КЕВОРК КЕВОРКЯН: „Преди няколко дни се навършиха 15 години от атентата срещу военната ни база в Кербала, при който загинаха петима българи.

Някой предложи подвига им да влезе в учебниците. Да си пушечно месо – и това вече минава за подвиг.

Споменаха виновника за лошата подготовка на нашите войници – някакъв заместник началник на батальона. Нито дума обаче не чухме за политиците, които, заради ду.едавските си напъни, ги пратиха като жертвени овце на заколение в Ирак”. https://web.facebook.com/kevorkkevorkianVN/posts/

С радост ще публикуваме всяко мнение, което разкрива и доказва защо царят е гол ! Дано получим такива !

 

Споделете:

Прочетете също

SY

За кожата на един директор

Снимка – Плевен прес. През 1981 година излезе на екран френския филм „За кожата на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *