Начало | Новини | За децата на Милен–стартира кампания за набиране на средства за осиротелите деца на журналиста

За децата на Милен–стартира кампания за набиране на средства за осиротелите деца на журналиста

Стартира кампания за събиране на средства в подкрепа на двете деца на убития от дрогиран шофьор журналист Милен Цветков. Тя е озаглавена “За децата на Милен”. Инициативата е предприета от журналисти и негови приятели. Целта е да се съберат 100 000 лева, които ще отидат за образованието и грижите на осиротелите деца на журналиста. Децата му са Боян на 8 години и Калина– 24. Може да дарите всякаква сума анонимно или с две имена при Ваше желание. Досега за около час бяха събрани над 10 000 лева.

Ето какво пишат авторите на кампанията:

“Журналистът Милен Цветков загина в тежка катастрофа на столичния булевард “Черни връх” в неделя 19 април. Милен е явление в българската журналистика. Водещ с характер, неговата работа не оставяше безпристрастни зрители. Милен Цветков оставя две деца, едното на 8 години. Негови колеги журналисти и приятели стартират дарителска кампания в подкрепа на децата му. Средствата се събират и ще се разпределят с административната подкрепа на Фондация „Работилница за граждански инициативи“. Целта на кампанията е да осигури средства на децата за тяхното образование, грижа и подкрепа, която баща им при други обстоятелства би им осигурил.”

На следния линк може да подкрепите кампанията “За децата на Милен”:

https://www.platformata.bg/bg/kauzi/718:897-2020-04-20-13-47-27/details/campaign.html?fbclid=IwAR3KAHt_hB5nKvnnIvjbewXIW48fFbgkCcO4MYPU7rR8lXjbOO9qHbVkamg

*Линкът първоначално може да не заработи, но пробвайте отново. Причината е натоварената система и многото дарители наведнъж!

Прочетете също

Иконата с мощите на Св. Ефрем Нови Чудотворец посрещат в Кнежа

На 08.06.2020 г. /понеделник/ храм Св. Троица ще отбележи своя храмов празник. По този повод …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *