Начало | Новини | Защо напускат НФСБ негови членове ?

Защо напускат НФСБ негови членове ?

Снимка – интернет

С този въпрос се обърнахме към членове на партията от времето на нейното основаване. Структурите в област Плевен се разпадат, а членовете им са огорчени от водената политика и отношение  на централното ръководство към тях. Споделят, че не са реализирани очакванията им за промени в социалната област, малкия бизнес и сигурността. Публикуваме мнението на трима членове на НФСБ за причините поради които напускат партията.

Атанас Атанасов, с. Садовец. Снимка – Плевен прес.

Атанас Атанасов, с. Садовец, бивш председател на структура: Член съм на НФСБ от основаването през 2011 год. и напуснах през 2017 год., тъй като заминах на работа в Германия. Напуснах защото за мен тук работа нямаше и партията тотално ме разочарова. В Програмата на НФСБ от 2013 г. се осъждаше произвола на ГЕРБ към малките и средни фирми, а после нищо не се  направи.. Кабеларката СКАТ от сутрин до вечер громеше ГЕРБ и наричаше Бойко Борисов мутра и разбойник, а като влезе в парламента Симеонов се гушна с него и станаха първи дружки  Съдеше се с Волен Сидеров, не щеше да чуе за Каракачанов, пък после станаха „обединени патриоти”.

Такива като мен, г-н Николай Маринов, г-н Николов и други наивници, вярвахме в идеите на патриотизма и НФСБ. Давахме наши пари за бензин за собствените ни автомобили, с които пътувахме по събрания, за цветя, даже до скандал съм стигал с Данчо Хаджиев когато карахме протоколите в София, защото нямахме пари да се върнем в Плевен.   

Ние с г-н Маринов за три месеца от 5 структури на НФСБ в областта, направихме 54 по села и паланки. Сутрин сме излизали в 8 часа, вечер сме се прибирали по 12 – 1 ч. през нощта. И накрая какво ?! От това НФСБ остана само Валери Симеонов, Ячев и останалите послушници като Петър Петров, дето обижда журналистките в парламента.

Нищо не направи Валери Симеонов за нас. Направи един офис на телевизия СКАТ и след известно време го закри. Колко пъти е дошъл по селата да ни види ? Николко. На следващи избори на НФСБ давам 0.002 %. Парламента ще го гледат вече през крив макарон.

Георги Николов, гр. Пордим. Снимка – Плевен прес.

Георги Николов, гр. Пордим, бивш председател на НФСБ: Напълно съм разочарован от НФСБ. Защото за 4 години не се сетиха за Плевен,. Да дойдат да ни попитат какво ни боли, какво да ни помогнат. Пълно разочарование. И друго –  никакви средства не дават. Дори за букети, които поставяхме пред паметниците на Ботев и Левски в града, не ни даваха пари. Ние си събирахме пари да си платим цветята. Това ли е принципа на партията ?!  На следващите избори , казвам го открито, ще гледат Народното събрание на снимка.

Жана Иванова, гр. Плевен. Снимка – Плевен прес.

Жана Иванова, член на НФСБ – Плевен : Почувствах се излъгана защото дойдох с големи надежди. Но след като влязоха в парламента, аз не видях тия хора да ни представляват.  И въобще аз очаквах да получа отговор за тия скандали, които раздират държавата ни, а се оказа, че  ръководството на НФСБ е решило да изхвърли от партията хора които свършиха работа за тях и то голяма работа, благодарение на която Валери Симеонов е в парламента. Отказват се от тях и събират някаква нова група в Плевен.  Повече няма да отида в никаква друга политическа формация. Това ми беше последния опит. Загубила съм всякаква надежда в политическата класа в България и не мисля повече да пробвам.

Освен Атанас Атанасов, Георги Николов и Жана Иванова, НФСБ са напуснали и председателите на структури в Левски, Долна Митрополия, Пордим, Плевен, с. Опанец, с. Брегаре, Гулянци, Белене, с. Садовец, с. Глава, гр.Червен бряг и много други. Членовете на тези структури също са напуснали партията

Прочетете също

Третираха против комари в селата и градовете на община Долна Митрополия

На трети август е приключила втората наземна обработка против популацията от комари на територията на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *