Заради аварии: Спират водата днес в части от Никопол и Червен бряг

bez voda

Авариен ремонт на напорен резервоар ще се извършва днес, 25 април, в Никопол. От 10:30 до 15:00 часа ще бъде нарушено водоподаването на кварталите „Елия“ и „Руски паметник“.

В Червен бряг ще се отстранява авария на разпределителна мрежа на улица „23 септември“. От 09:00 до 13:30 часа водоснабдяването ще бъде с нарушения само на тази улица.

Екипи на ВиК- Плевен ще ремонтират довеждащ водопровод за село Мечка и вътрешни водопроводи в село Опанец и в село Тученица. От 09:30 до 15:00 часа, водоподаването на тези населени места ще бъде нарушено.

Работата на обекти от инвестиционната програма на Дружеството за реконструкция на ВиК мрежата в област Плевен продължава. Днес ще се извършват строително-монтажни дейности по подмяната на вътрешни водопроводи в град Долни Дъбник и в село Горна Митрополия. Не се предвижда спиране на водата, но ако настъпят промени, ще информираме допълнително.

Споделете:

Прочетете също

img9931

През 1934 г. в Царство България са забранени политическите партии

На 14 юни 1934 г. в Царство България с наредба-закон са забранени политическите партии. Деветнадесетомайският преврат е държавен преврат в Царство България, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *