Започна регистрацията за XXV конгрес на Българското анатомично дружество с международно участие

Плевен ще бъде домакин на международен форум по анатомия

Снимка – Пресцентър МУ Плевен

В периода от 28 до 30 май 2021 г. в Телекомуникационния ендоскопски център (ТЕЛЕЦ) на Медицински университет – Плевен (МУ Плевен) ще се проведе XXV Конгрес на българското анатомично дружество с международно участие. Регистрацията за научния форум започна на 15 декември 2020 г. и ще продължи до 15 март 2021 г.

Традиционният научен форум се организира на всеки две години, като домакин на предстоящия конгрес е катедрата по „Анатомия, хистология, цитология и биология“ на МУ Плевен. Изтъкнати учени ще бъдат гост-лектори на събитието, които са утвърдени в своите области специалисти от Великобритания, Япония, Нидерландия и Германия.

Участниците ще имат възможност да се изявят с орални презентации и електронни постери, както присъствено, така и чрез онлайн връзка. Направленията, в които могат да бъдат подавани резюмета за участие са клинична и хирургична анатомия, анатомични вариации, невроанатомия, антропология и клетъчна биология. Официалният език на конференцията е английски, припомнят организаторите.

Резюметата трябва да бъдат съобразени с изискванията на научната комисия, публикувани на сайта на Медицински университет Плевен.

Споделете:

Прочетете също

Александър Трайков е новият заместник областен управител на област Плевен

Иван Петков – Областен управител на област Плевен; Александър Трайков – заместник областен управител на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.