Започва ремонтът на булевард „Европа” в Червен бряг

311991637 474614111377073 7052549551612619478 n 1
Снимка – община Червен бряг.

Той е етап от реконструкцията на обходния път, за който червенобрежани настояваха от години. Средствата за този мащабен проект бяха осигурени в края на 2020 год. Министерският съвет отпусна 4 800 000 лева на Община Червен бряг за реконструкцията на булевард „Европа“ .

С оглед натовареността на района и с цел ненарушаване работата на предприятията и фирмите от Индустриалната зона на града, е предвидено ремонтните дейности да се извършват поетапно в двете платна на движение, така че да не се затваря пътя за преминаване на МПС.

На проведената от Кмета работна среща с представители на РУ на МВР – Червен бряг е обсъден този въпрос и се предвижда засилен полицейски контрол за по-лесната организация на движение през ремонтираните участъци.

Призовават се гражданите, на които не е належащо преминаването през бул. „Европа” да ползват другата входно-изходна артерия на града.

Отчитайки важността на тази отсечка за бизнеса, за предприемачите и за всички, създаващи работни места в района на Индустриалната зона на Червен бряг, от фирмата – изпълнител на обекта гарантират, че ще положат максимални усилия, за да приключи ремонта възможно най-бързо.

Споделете:

Прочетете също

dyjd

Облаци и дъжд днес в плевенско. Температурите падат

Днес, 14 юни, в плевенско и Централна Северна България облачността ще е променлива, по-често значителна. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *