Започва преглед на земеделската техника в община Гулянци

Графично приложение – Община Гулянци

Общинска администрация гр. Гулянци уведомява, че в изпълнение на  Наредба № 2/03.02.2016 г. за извършване на технически прегледи за проверка на техническата изправност на земеделската и горска техника, на 27.05.2022 г. /петък/ от 10.00 ч., на ІІ – ри стопански двор в гр. Гулянци ще се проведе годишен технически преглед на всички зърнокомбайни колесни и верижни трактори, самоходни шасита, ремаркета и прикачен инвентар с мощност на двигателя над 10 kW, ремаркета и самоходни шасита и прикачен инвентар.

 На прегледа да се представят свидетелствата за регистрация на техниката и актуална застраховка „Гражданска отговорност”.

 Заплащането на таксите за прегледа ще се извършва по банков път по сметка на ОД „Земеделие”- Плевен предварително, като в деня на прегледа трябва да представите платежното нареждане.

 Банковата сметка е: IBAN BG53STSA93003105652501, BIC STSABGSF. Основание ТАКСИ ГТП.

 Тарифа: Верижени трактори – 10 лв., Колесни трактори и самоходни пръскачки -15 лв., Багери и самоходни косачки – 18 лв., Самоходно шаси -12 лв., Ремарке – 8 лв. , Машини за почвообработка – 4 лв., Сеялки – 5 лв., Торачки, пръскачки и машини за поливане – 6 лв., Фуражоприбиращи – 7 лв., Зърнокомбайн – 25 лв.

 За непредставяне на техниката на ГТП на притежателите ще се налагат административни наказания, съгласно Закона за регистрация и контрол на земеделската и горска техника.

Споделете:

Прочетете също

Пламен Александров: 700 руски граждани живеят в област Плевен

Пламен Александров. Снимка – Плевен прес.  Пламен Александров е координатор на ПП „Русофили за Възраждане …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.