Започват Летните ваканционни дни на ЦРД-Плевен

Летни ваканционни дни за деца от 6 до 14-годишна възраст организират Центърът за подкрепа и личностно развитие – Център за работа с деца, и Ученическата спортна школа в Плевен. Всички дейности са безплатни, те ще се осъществяват в периода от 15 юни до 28 август 2020 год.  Децата ще се забавляват заедно с преподавателите в делничните дни от 10.00 до 12.00 часа. Предвидени са игри на открито по футбол, тенис, народна топка, както и забавни игри за най-малките. Организирани са ателиета по интереси, сред които по рисуване, школи по народни танци, народна музика, народни песни, модерен балет и хип-хоп, шахмат, мажоретки и актьорство майсторство.

В инициативите е включен и абитуриентски концерт на хор „Звъника” при ЦПЛР – ЦРД, Випуск`2020. Той ще се проведе на 30 юни 2020 год. от 18.00 часа в Регионалния исторически музей.

Всеки родител трябва да попълни декларация, с която да заяви воля и съгласие детето да бъде включено в Летните ваканционни дни. Формулярът е публикуван на интернет страницата на ЦРД – гр. Плевен – www.cplr-crd.kidbg.info, както и на фейсбук страницата на институцията.

Прочетете също

Мартин Заимов /ДБО/: В момент на несигурност, свободата на личен избор трябва да бъде уважена

Мартин Заимов, включен в листа на „Демократична България – Обединение“ Плевен. Снимка – интернет Финансистът …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *