Западът недолюбва Джокович. Нас – също.

Н 1
Новак Джокович /Ноле/. Снимка – интернет.

Авторът на този текст може да е спорен. Казаното обаче – е безспорно. Джокович е характер и смелост. Неща дефицитни в България. Дори българската гордост в тениса – Григор Димитров – си замълча за скандалното депортиране на Джокович от Австралия, заради отказа му да се ваксинира срещу Ковид. Затова пък в Сърбия го посрещнаха като герой.

Сега отново Джокович е „трън в пета“ за западняците. И отново е на висотата на морала, принципа и изключителния си характер.

Ето защо:  

„Отдавна сме свидетели на отвратителното отношение на западняците към Джокович. Само с половин уста и през зъби признават, че е най-голям. Ето сега на Надал пак са постлали пътя поне до полуфинал. И заради една победа над Доминик Тийм го възвеличаха. ATP даже фалшифицира броя на спечелените шлемове и не призна последните два на Джокович, за да се изравнят с испанското селянче.

Което много злорадстваше, когато арестуваха и екстрадираха Джокович от Австралия. Той просъска, че всяко действие си има последствия. За разлика от Ноле, който радушно го приветства с добре дошъл отново.

И това трябва да покаже на нашите евро роби. Западът се отнася към славяните точно така, както Хитлер се е отнасял. Но сега едвам скриват презрението си. Като към второ качество хора. Те ни презират. А вас, които им се слагате, презират повече“.

Автор – Богомил Бонев, ФБ. Уточнение – заглавието е на редакцията.

Споделете:

Прочетете също

441457767 7095821473855128 6866520973874913945 n

Ивелин Първанов, водач на листата на “Възраждане” в Плевен: АЕЦ „Белене“ е национално богатство, което може да работи 1 век

От ляво надясно: Ивелин Първанов – водач на листата на “Възраждане” в 15 МИР Плевен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *