Експертна листа регистрират от партия „Има такъв народ”

РАДОСТИН
Отляво на дясно: адвокат Радостин Василев, водач на листата на партия “Има такъв народ” и Петър Трифонов, координатор на партията за община Плевен. Снимка – пресцентър.

Плевенската листа на „Има такъв народ” е издържана в духа на обявената от Слави Трифонов цел – експерти в различните области на държавното управление.

Водач на листата е адвокат Радостин Василев. Роден и учил в Плевен, той завършва право в СУ „Климент Охридски”, където защитава  своята магистратура със специалност „Правораздаване”.

Основател и управляващ партньор на адвокатско дружество „Радостин Василев”, търсено у нас и в чужбина по сложни правни казуси. Причината за това е дългогодишният опит на Василев в областта на гражданското, облигационно, трудово, търговско и изпълнително производство.

В последните 10 години Радостин Василев е от малкото български юристи, които се занимават със спортно право. Натрупаният експертен опит в тази област, Василев споделя в многобройни статии и анализи свързани с правната регулация  на спорта на национално и международно ниво.

Заради всичко това към адвокат Радостин Василев се обръщат за консултация и правна помощ най-известните български спортисти, федерации и спортни клубове.

Тази професионална ангажираност не му пречи да бъде грижовен баща и съпруг, споделя адвокат Василев пред медиите.

Заедно с него, в плевенската листа на „Има такъв народ” са включени експерти в областта на правото, хуманитарните науки, финансите, IT технологиите, инженерните науки и мениджмънта. Ето и техните имена:

1. адв. Радостин Василев

2. полк. Александър Александров

3. Юлия Чортленева, историк

4. Александър Тодоров, юрист

5. Данаил Найденов, инж. лесовъд

6. Петьо Трифонов, биолог

7. инж. Венцислав Петков

8. инж. Христинка Иванова

9. Красимир Иванов, финансист

10. Светослав Георгиев, д-р по оперативен мениджмънт

Споделете:

Прочетете също

545359eca6591ac5f37fce801a876dfb 1

Кметът на Червен бряг: 24 май обединява всички нас около езика и писмеността ни като народ

Уважаеми жители на община Червен бряг, Уважаеми педагози, ученици и дейци на културата, Честит 24 …

Един коментар

  1. иолио

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *