Еднодневен траур обяви община Кнежа

Знамето на община Кнежа е свалено наполовина. Снимка – фейсбук.

Днес, 2-ри декември, в община Кнежа е обявен еднодневен траур. Това научаваме от фейсбук страницата на кмета на общината. Причината е внезапната смърт на 17-годишен младеж от гр. Кнежа. По този повод кметът Илийчо Лачовски е написал:

„Изказвам своите най-дълбоки съболезнования към семейството и близките на детето. В знак на съпричастност към болката, Община Кнежа обявява Ден на траур в памет на 17-годишното момче. Общинският флаг на всички общински сгради ще бъде свален наполовина.

Бих искал да изкажа своята благодарност за незабавната реакция на РПУ – Кнежа, които реагираха мигновено и заловиха извършителите на жестокото деяние!

Дълбок поклон!“

От свои източници „Плевен прес“ научи, че причината за смъртта на момчето е нанесен му жесток побой от други двама младежи преди ден. Извършителите на побоя са установени от органите на МВР.

От ОД на МВР Плевен потвърдиха пред „Плевен прес“, че даде днес, 2-ри декември ще има пресконференция от 14.00 ч. във връзка с тежкия инцидент в гр. Кнежа.

Споделете:

Прочетете също

Министър Гроздан Караджов ще посети Плевен като участник в Маратон на приятелството

Гроздан Караджов, заместник министър-председател и министър на регионалното развитие и благоустройството. Снимка – Интернет Вицепремиерът …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.