Начало | Новини | Един плевенски съдия разбива порочния кръг на октоподите в земеделието

Един плевенски съдия разбива порочния кръг на октоподите в земеделието

Името на този съдия е Димитър Кирилов от Районен съд в Плевен. Години наред Районна прокуратура не намира данни за престъпление в отравянето на пчелите. Нито в съсипването на поминъка на пчеларите от плевенско.

Този съдия намира член в Наказателния кодекс за наличие на данни за престъпление. А престъплението е убийството на пчели от години наред, отровените земя, въздух и вода. И ненаказаните убийци на пчели от години наред.

За всичко това научаваме от разследването на Валя Ахчиева публикувано в euractiv.bg

Както научаваме за наложената  забрана върху районния прокурор да говори, за страха на директора на БАБХ – Плевен да говори, как не се връчват наказателни постановления и как собственикът на „Октопод” е неоткриваем.

Пчелите са отровени, почвата е отровена, въздухът е отровен, животни са отровени! Две деца от Долна Митрополия бяха натровени, помните ли?!

Втренчени в Ковид 19 не виждаме, че отдавна сме натровени с безразличие, страх и търпение.

Поне да засвидетелстваме подкрепа за съдия Димитър Кирилов от Районен съд – Плевен и уважение към Валя Ахчиева, единствената тръгнала да търси и показва до къде стигат пипалата на октоподите в земеделието. Вижте разследването на Валя Ахчиева тук.

Прочетете също

Третираха против комари в селата и градовете на община Долна Митрополия

На трети август е приключила втората наземна обработка против популацията от комари на територията на …

Един коментар

  1. д-р Милчо Кнежански

    Тотална кадрова смяна в ОДБХ Плевен! Стига политически чадъри! Вярвам,че този път министър Десислава Танева ще бъде безкомпромисна иначе ТЯ ще поеме тяхното некадърство!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *