Д-р Снежанка Иванковска, пулмолог, е „Лекар на годината” в община Долна Митрополия

Връчване на наградата “Лекар на годината” на д-р Снежанка Иванковска. Снимка – пресцентър община Д. Митрополия

Община Долна Митрополия връчи своя приз „Лекар на годината”. С него е удостоена д-р Снежанка Иванковска – лекар, специалист по пулмология и фтизиатрия. Призът връчи г-жа Поля Цоновска – кмет на общината, след взето, с пълно единодушие, решение на Общински съвет – Долна Митрополия. 

На церемонията присъстваха г-н Петър Петров – председател на Общински съвет – Долна Митрополия, д-р Нели Стефанова – управител на „Медицински център I“ – Долна Митрополия и представители на администрацията.

На церемонията кметът на общината Поля Цоновска каза: „Благодарност и признателност са думите, с които искаме да опишем края на една необичайна, напрегната и трудна година за ръководството и жителите на община Долна Митрополия, а и за всички хора.

Благодарност и признателност за всеотдайната грижа и сърдечност към хората в нужда, в частност към пациентите в условията на криза, предизвикана от разпространението на COVID-19, за надеждата и вярата, вдъхната на пациентите, за високия професионализъм, експертност и човечност!

Чрез признанието към д-р Иванковска, изказваме искрени благодарности към всички лекари и медицински специалисти, работещи на „първа линия“ и посветени на най-ценното нещо – грижа и запазване на живота на хората.

Знаем малка част от тези имена – Д-р Емилия Русанова, специалист по образна диагностика в „Медицински център I“ – Долна Митрополия, лекар, която успоредно с д-р Иванковска неуморно и сърдечно прие и оказа помощ и подкрепа на всички болни, преминали през кабинета по образна диагностика. Целият екип на проф. Явор Иванов от Клиника по пневмология и фтизиатрия, д-р Цаня Попова, д-р Владимир Попов от Клиника по Вътрешни болести на УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ гр. Плевен. На д-р Ивайло Василев специалист „Образна диагностика“, д-р Маринов, д-р Георгиев, д-р Харизанова, д-р Спасова от МБАЛ „Авис Медика“ гр. Плевен. На лекарите, медицинските специалисти и работещите в звената на спешна и неотложна помощ. На общопрактикуващите лекари.Пожелаваме на всички здраве, мъдрост и спорна Нова 2021 година

Прочетете също

Василий

Днес е Банго Васил – „Сурва-сурва година, догодина – пак живо и здраво“

Днес е Банго Васил - „Сурва-сурва година, догодина – пак живо и здраво“ Васильовден или …

Един коментар

  1. Avatar of Антоанета
    Антоанета

    Браво

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *