Начало | Политика | Избори 2019 | Д-р Калин Поповски: ВМРО – БНД подкрепя Мирослав Петров за предстоящия балотаж

Д-р Калин Поповски: ВМРО – БНД подкрепя Мирослав Петров за предстоящия балотаж

д-р Калин Поповски – депутат, председател на ВМРО – БНД, Плевен. Снимка – Плевен прес.

 ВМРО – БНД дава безусловната си подкрепа на Мирослав Петров, информира депутатът д-р Калин Поповски. Той посочи и аргументите за това: с нов кмет, ново ръководство и новият екип на Мирослав Петров ще има стимулиране на инвестициите и развитие на икономиката в общината. Ще се подобри индустриалната зона на града за привличане на нови инвеститори. Реализацията на пътната свързаност с магистрала „Хемус“ и двата нови обекта „Белене“ и „Балкански поток“, които са в 15-ти МИР – Плевен.

С подкрепата си за Мирослав Петров очакваме доста неща да се свършат по отношение на битовата престъпност, незаконните сметища, циганските каруци, бездомните кучета и др. Подкрепяме Мирослав Петров и като партия, и в личностен план. С него имаме стари добри отношения още от времето когато беше ръководител на МВР – Плевен, заяви д-р Поповски. Смятаме, че това е правилния избор към днешна дата за община Плевен. Без човек като него промяна няма да настъпи. Трябва да се направи такава колаборация с правителството, която да е от полза за гражданите на община Плевен, категоричен е д-р Калин Поповски.

Прочетете също

120 години читалищно дело в Славяново !

На 29-ти октомври 1900 година свещениците Руси Нешков и Никола Пенчев заедно с учителите Неделчо …

2 коментара

  1. Каракачан Пандизов

    Този смешник е пълна карикатура!

  2. Искам промяна за Плевен

    Браво на доктор Калин Поповски избра вярната и истинска позиция – промяна в Плевен . Да изберем по- добрата личност Мирослав Петров . Тук партиите не СС толкова важни . Трябват нови хора с енергия за Плевен . Спартански е изхабен и остарял политик . 20 години управлява Плевн заедно с Найден Злеленогорски и Румен Петков. У сега трима пак се подкрепях и са заедно !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *