Начало | Общество | Дяконе: Може ли стадо да ражда борци ?

Дяконе: Може ли стадо да ражда борци ?

Сигурно може. Преди 182 години се е случило. Родил се е Васил Иванов Кунчев. 36 години след това стадото го убива със страх, предателство и мълчание. Днес възторжено блее пред портрета му. А държавата ни се тресе от злоупотреби, скандали и жестокост. А ние мълчим ли, мълчим. И не смеем да излезем извън фейсбука.

За стадото, в което се превърнахме и блеем по снимките на Левски – ето достоен отговор. Присъединяваме се към него. И благодарим на Емил Йотовски за словесния остен, с който ръчка заспалите ни души. Доказателството е в снимката.

Здравейте, аналогови плъшоци,

Търся си работа. Мога да обръщам файлове и да джуркам съдии. В автобиографичен план съм вършил следните дейности. Преди да стана хакер, бях клошар. Палех апетитни имоти, които са паметници на културата, за да могат на тяхно място да се бичат молове. Работил съм и като бетонджия на морето. И като багерист. Заравнил съм не е една и две дюни. Бил съм дървосекач в националните паркове. По едно време работех в системата на банките. Направихме едно КТБ, за което още се говори, ама само се говори. Второ още не са ни разрешили да направим, но скоро и това ще стане.

Това съм аз.

Вашето минало и бъдеще. Виновният за всичко хакер на пустинята. Под пустинята имам предвид държавата. Аз ви крада личните данни, аз съсипвам черноморския сезон, аз съм мистичната тъща в къщата за гости. Аз троша плочките на Ларгото с хакерският ми скейтборд. Аз съм проектантът и изпълнителят на ремонтите по Графа. Аз, и само аз съм виновен за всичко.

В момента разполагам с данните на седем милиона от вас. Фирми-мирми, доходи-моходи… Всичко. Обаче се чудя какво да ги правя? Не върви да ви изнудвам, за да ви ги върна. Няма на кого да ги продам. Нека не се обиждате, но никой не се интересува от вас. Най-много да излезе наяве някое леко нерегламентирано милионче притежание на нечия депутатска котка и дотам. Но това не е скандал.

То всъщност в тази пустиня нищо не е скандал. Можете да газите деца на пешеходни пътеки. Да гласувате някакви милиарди заеми за някакви напълно безсмислени аероплана (все едно какви са). Държавата се готви да се разведе със здравната каса и да набута със задължения някакви частни здравни каси. Машинното гласуване е забранено. Министерството на туризма бичи обществена поръчка за половин милион лева, за да дойде някой и да му каже каква му е работата и как да си я върши. Палатките са обявени извън закона. Да не забравяме и болните деца, които не са представени от нито една парламентарна партия и затова ще си останат болни.

Ако се нуждаете от безскрупулен и изпълнителен хакер – аз съм вашият човек. Мога да поема отговорността за покупката на неморално евтините ви имоти, ще понеса последствията от заменките, приватизацията и всякакви други тъпи далавери в които сте се увъртели. Ще приема Истанбулската конвенция и дори ще ви пека кебапчетата на следващите избори.

На последно място – националната ви сигурност не е застрашена, защото не може да бъде застрашено нещо, което не съществува. Това съм го установил след системно обръщане и джуркане на всичките ви правителствени файлове (които не са много).

С уважение ваш Бял хакер

Емил Йотовски/Офнюз, 18.07.2019 год.

Прочетете също

Deutsche Welle: Айде на безплатните кебапчета!

Ясен Бояджиев. Снимка – Дойче веле. На 13-ти октомври Дойче веле публикува статията на Ясен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *