Начало | Новини | Държавата се тресе. Плевенските депутати мълчат.

Държавата се тресе. Плевенските депутати мълчат.

Снимка – интернет.

В моменти като този, когато в държавата скандалите се множат, а институциите враждуват помежду си, избирателите не знаят каква е позицията на избраниците им за всичко това. Мълчат депутатите /с едно изключение – Васил Антонов/, които трябва да работят за спокойствието, сигурността и здравето на хората.

„Плевен прес” отново „обиколи” фейсбук страниците на част от плевенските депутати. Ето как са „реагирали” на случилото се днес, с влизането на прокурори в президентството, събралото се множество пред него и казаното от Румен Радев:

Васил Антонов /БСП/: Подкрепям Румен Радев, българският президент !

Пламен Тачев /ГЕРБ/ е качил съобщението: Пламен Тачев и кметът Цветан Костадинов стартираха мащабен проект за ремонт на 15 400 м. улична мрежа в Община Червен бряг !

Владислав Николов /ГЕРБ/: Днес се навършват 170 години от рождението на патриархът ни българската литература Иван Вазов. В думите и мъдростта му живее България, блестят героичните подвизи на радетелите за свобода, остават заветите и съществува българският дух! Заради титанични личности като Вазов съм горд, че съм българин! Поклон!

Д-р Калин Поповски /ВМРО/: Да сведем глави на признателност и респект пред големият български писател, в чието творчество родината е издигната в култ, родолюбието е водещо чувство, а патриотичното естетическа доминанта.

Стефан Бурджев /БСП/: 170 год. от рождението на патриарха на българската литература Иван Вазов

Велислава Кръстева /ДПС/, Полина Христова /Воля/, Чавдар Велинов /БСП/ не са публикували на своите страници мнение за случващото се.

Прочетете също

Третираха против комари в селата и градовете на община Долна Митрополия

На трети август е приключила втората наземна обработка против популацията от комари на територията на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *