ДФСГ Интелект с приз за „Училище- посланик на Европейския парламент“

След оспорвана 8-месечна надпревара с още 10 училища от цяла България, ДФСГ Интелект – Плевен извоюва правото да се нарече „Училище- посланик на Европейския парламент“, информитат от гимназията.

В рамките на този период ученици и учители от гимназията организираха различни инициативи и срещи с известни личности на тема: „ Европейски съюз- приоритети и бъдеще“.

Резултатът от тези усилия е приз-плакет, удостоверяващ званието и едно огромно удовлетворение у всички от наученото и от осъществените контакти. Гимназия Интелект вече може да се похвали и с трети пореден спечелен европейски проект в областта на цифровите технологии на стойност 85 000 евро. Той е по програма „ Еразъм +“ и ще даде възможност през следващата учебна година на 25 ученици и 7 учители да работят по тема: „ Цифровите технологии в управлението на бизнес процесите“ и да усъвършенстват своите професионални умения на три-седмична трансгранична практика в град Брага, Португалия.

За периода 22.06-26.06.20г. в ДФСГ Интелект са обявени Дни на отворените врати за всички кандидат-гимназисти и техните родители, с възможност за запознаване с материалната база, учебните планове и новите специалности на училището.

Споделете:

Прочетете също

Лена Бориславова: 4 000 лв. на месец получават говорителите на руската пропаганда

Лена Бориславова, началник на кабинета на Кирил Петков. Снимка – стоп кадър Дарик тв. Обществени …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.