„Дунарит“ АД подари нов кабинет на ВВВУ „Г.Бенковски“

Снимка – Плевен прес.

На празника на българската авиация ВВВУ откри нов учебен кабинет.„В този кабинет ще работим за бъдещето. Подписахме договор за сътрудничество, заедно ще развиваме авиационните технологии  и ще  постигаме  успехи. Ако всички ни помагат, както ни помагат от „Дунарит“ ние много бързо ще възстановим  позициите си отпреди 20 години.“ – каза бригаден генерал Юлиян Радойски при откриването на новият кабинет в училището, подарен от „Дунарит“ АД.

Снимка – Плевен прес.

Инж. Петър Петров – изпълнителен директор на „Дунарит“АД и бригаден генерал Юлиян Радойски прерязаха лентата на новия кабинет.

Ръководителят на Катедра „Тактика, въоръжение и навигационна подготовка“полковник  доц. д.н. инж. Милен Атанасов представи новата придобивка: „Кабинетът е оборудван с 5 броя компютърни конфигурации и интерактивна дъска. В него ще се обучават курсанти и студенти в новата гражданска специалност „Роботехнически авиационни системи“ и новата магистърска програма „Въоръжение и боеприпаси“.Кабинетът дава възможност за обучение и на докторанти. Обучаемите ще могат да извършват 3 D проектиране на нови образци и сложни механични системи.“

Прочетете също

Протест в Плевен на ресторантьорите

Протест в Плевен на ресторантьорите

Снимка – Интернет. На 17 септември от 15ч. пред Драматичен театър „Иван Радоев“ – Плевен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *