ДСБ изхвърли Елена Спасова, уронвала партията с инакомислието си

Елена Спасова, районен председател на ДСБ в „Лозенец“, София. Снимка – БГНЕС.

За изключването на районната председателка на ДСБ в София, съобщава сайтът БГНЕС. Причината е уронване престижа на партията с инакомислието си. „Преди два дни бях уведомена, че съм изключена. Уронвала съм престижа на партията с това, че изразявам инакомислието си. По-зрелите от вас помнят времената, когато Партията беше права, дори когато греши. По-младите сега също имат шанса да го запомнят, но за щастие или нещастие не знаят какво е ДСБ“. Това е написала във фейсбук профила си Спасова. И добавя: „Аз съм районен председател и въпреки, или може би именно заради т. нар. „уронване“, моят район неизменно е бил с най-добри резултати за партията в цялата страна. Избирателите ценят когато не ги будалкат, когато не ги държат на тъмно и не им пробутват мухлясали лозунги. И гласуват за резонни хора, вместо за напудрен фалш. Затова и имате генерал с 800 преференции в половинмилионен град като Варна“.

.Днес ДСБ по собствена воля напуснаха знакови хора. Фарсът на Националното събрание през февруари не беше достатъчен да ги накара да скъсат с партията, но разрастващият се тумор на болшевизма им идва в повече. Щетата от тази загуба за ДСБ е непоправима.

В националната политика разпознаваеми лица остават един генерал и неговият бард. 800 + 300 преференции. В заключение Елена Спасова казва: „Колкото до моите бъдещи планове – най-напред ще обжалвам пред пълния състав на арбитража. Комунистическият устав приет при предишния председател не оставя много смисъл в това, но аз съм Елена Спасова, повече ДСБ-ар съм от цялата сбирщина в централата и никога не се отказвам. Бъдете здрави“.

Споделете:

Прочетете също

3 декември – Международен ден на хората с увреждания

Снимка – интернет. Международният ден на хората с увреждания е обявен от Генералната асамблея на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *