ДПС залага на добър баланс между опит и младост в своята кандидат – депутатска листа

20210608 140328
В средата Велислава Кръстева, вляво Мелек Салиева, вдясно Марио Рангелов. Снимка “Плевен прес”

Марио Рангелов – председател на областното ръководство на ДПС, Мелек Салиева – секретар на областната организация  и Велислава Кръстева  регистрираха кандидатската листа на ДПС за 15 МИР Плевен.

„Регистрирахме листата на “Движението за права и свободи”  и за тези избори сме в същия състав в който бяхме на предходните. Сигурни сме, че имаме още какво да направим. Ние го тълкуваме това като втора възможност да надградим добрия резултат, който постигнахме.

Когато един отбор е добър и сработен, не се сменя по средата на състезанието. Това е събитие за рестарт, за нормализация на политическия живот и надежда за нов парламент, който ще има повече заряд за диалог.  Нов парламент, който ще излъчи правителство и най-вече нов парламент, който ще излъчва стабилност.“  Това каза Велислава Кръстева, минути след като регистрираха кандидат – депутатската листа на ДПС, за участие в парламентарните  избори на 11 юли.

На въпрос на „Плевен прес“ как ще се противопоставят на купения вот, тя отговори:

„Отговорността за организацията и провеждането на изборите и контрола, не е в политическите партии. Ние, политическите партии сме участници в изборния процес. Всяка отговорна политическа партия, като нашата, сме потърпевши от лошите практики, каквито и да са те, където и да са те.  Трябва тези, които са отговорни за провеждането на изборите, да са си свършили работата. Не поставянето под съмнение на честността на изборите, е от ключово значение за функционирането на демокрацията.“

 На какво ще заложите в тази кампания?

 „Ние отново ще заложим на един добър баланс между опит и младост, между различни експертни профили, какъвто баланс представлява нашата листа. Посланието към нашите избиратели е, че ДПС е  тази сила, която може да донесе необходимия рестарт на държавността. Така, щото цялото общество да се чувства представено, подкрепено и сигурно в ежедневния си живот, в преодоляването на серията кризи и не на последно място на политическата,  чието решение се надяваме да дойде след тези парламентарни избори.“

Ето кандидатската листа на  партия „Движение за права и свободи“ за участие в изборите за народни представители на 11-ти Юли 2021 г., регистрирана в РИК – Плевен:  

№ по редСобствено имеБащино  имеФамилно име
1ВелиславаИвановаКръстева
2МариоКировРангелов
3ИсмаилЕртуруловГюлянлиев
4ШенджанЯшароваКуртанова
5ТомаЮлияновТерзиев
6ВасилМетодиевПетков
7СвиленИлиевОгнянов
8МайдънАхмедовСакаджиев
9ИлханАлиКуртаджъ
10МомчилИвановМитов
11ИлианСевелиновСелимски
12МелекАхмедоваСалиева

Споделете:

Прочетете също

pcheli

Пръскат против плевели около жп линията Левски – Дойренци

НКЖИ – Горна Оряховица уведомява собствениците на пчелни кошери, че на 18, 19 и 20 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *