Доказани специалисти и експерти от различни области в кандидат –депутатската листа на БСП в 15 МИР – Плевен

BSP
Коалиция
“БСП за България” представи кандидат – депутатската си листа. Снимка “Плевен прес”

„Твърдо вярвам, че БСП този път ще се представи по-добре на изборите и ще имаме по-голямо представителство в парламента. Ние ще направим  всичко възможно така, че в бъдещата управляваща конфигурация БСП  не само да заеме своето място, но и да бъде полезна  на българското общество. Средната възраст на листата е 38 години. В нашата листа са включени доказани специалисти и експерти от различни области в обществения и политически живот.“ Това каза проф. Румен Гечев на пресконференцията за представяне на кандидат – депутатската листа на Коалиция „БСП за България“ за 15 МИР Плевен.

Той поясни, че няма  съществени промени в програмата  им и  е несериозно една политическа партия, която иска да управлява да сменя визията си за развитие и политическите си послания всеки месец.

„Предлагаме една внимателна, добре балансирана промяна на данъчната система, която да е от полза на средната класа с основен фокус върху младите семейства и семействата с деца.“ Поясни той.

Промяната предвижда  редукция на данъците, финансово стимулиране за второ и трето дете на майки студентки и освобождаване от данъци на младежите до 26 годишна възраст. Проф.Гечев припомни, че мотото им в Плевен е “АЕЦ Белене – сега или никога!”

Ето кои са кандидати за народни представители  в листата на Коалиция „БСП за България“ за 15 МИР – Плевен:

 1. проф.  Румен Василев Гечев – 64 годишен, професор , д.и.н., преподавател в УНСС. Народен представител в 44-то и 45-то НС/ РБ.
 2. Илиян Славейков Йончев – 45 год. Юрист, ръководител направление в МУ – Плевен. Областен управител на Област Плевен за периода 2013-2014. Общински съветник. Народен представител в 45-то НС. Заместник председател на ОбС на БСП-Плевен.
 3. Ева Веселинова Маринова – Найденова . 55 год. Завършила българска филология.  Преподавател в МУ-Плевен. Общински съветник – мандат 2011-2015 г.в Плевен. Член на ОбС на БСП-Плевен.
 4. Никола Цветанов Йорданов – 29 годишен. Завършил „Аграрен бизнес“ в УНСС. Управител на частна фирма. Коалиционен партньор – АБВ.
 5. Ганка Нинова Василева – 47 год. Начална и предучилищна педагогика; Магистратура по публична администрация; Председател на ОБС на БСП-Червен бряг. Общински съветник в община Червен бряг. Заместник директор на СУ – „ Ст.Заимов“ – Плевен. Член на ОблС на БСП- Плевен.
 6. Огнян Огнянов Янчев – 21 годишен. Студент в Музикална Академия ; Председател на ОблС на МО в БСП – Плевен. Член на ОблС на БСП-Плевен. Член на НС на МО в БСП.
 7. Иван Петров Мандински. 24 годишен. Завършил „Бизнес информатика“ в ДА „ Д.Ценов“ – Свищов. Управител на частна фирма. Член на ОбС и ОблС на БСП-Плевен. Член на НС на БСП; Зам. председател на НС на МО в БСП.
 8. Стефан Иванов Бурджев – 34 годишен. Завършил международни икономически отношения. Народен представител в 44-то НС. Член на ОбС и ОблС на БСП– Плевен. Секретар  на ИБ на НС на БСП.
 9.  Атанас Цветомиров Атанасов. 30 годишен. Магистратура по „Психология“. Работи като психолог в ЦОП – Червен бряг. Член на ИБ на ОбС на БСП-Червен бряг, член на ОблС на БСП-Плевен. Председател на МО на БСП-Червен бряг.
 10. Александър Спасов Трайков – 41 години. Завършил „Стопанско управление“. Преподавател по икономика в ПГСС  „ проф. Иван Иванов“.  Член на ОбС на БСП – Плевен.
 11. Веселин Николаев Радев – 31 годишен. Бакалавър по „Приложна макроикономика“. Управител на частна фирма. Член на НС на МО в БСП.
 12. Лаура Петева Маринова – 22 годишна.  Студент. Член на МО в БСП-Плевен. Мениджър в частна фирма.
 13. Биляна Дикова Велева – Грънчарова – 48 годишна.  Юрист. Представител на  ПП   „ Българската пролет“.
 14. Людмила Михайлова Кръстева – 23 годишна . Студент в МУ – Плевен. Член на МО в БСП – Плевен.
 15. Веселин Венциславов Георгиев – 32 годишен. Магистър „история и география“. Преподавател в ОУ „ Хр.Ботев“- с. Чомаковци. Член на ИБ в ОбС на БСП-Червен бряг. Член на ОблС на БСП-Плевен.
 16. Бойко Георгиев Никифоров – 59 години. Завършил „ корабостроене“. Председател на Обществен съвет по правосъдие. Представител на ГД „ бъдеще за Русе“. Член на „Движение на непартийните кандидати“.
Споделете:

Прочетете също

8 3

Малките актьори от плевенския театър посвещават три премиери на най-българския празник – 24 май

На 20, 21, 22 май, в три поредни вечери, можете да гледате „Криворазбраната цивилизация“, в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *