Последни новини
Начало | Икономика | Днес от 14:00 обсъждат публично новия годишен бюджет на Никопол

Днес от 14:00 обсъждат публично новия годишен бюджет на Никопол

На основание чл. 84, ал.6  от Закона за публичните финанси и чл. 29 и 31 от Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Никопол, кметът на общината кани всички заинтересовани лица от общината – граждани, бизнес, неправителствени организации, разпоредители с бюджет, читалищни настоятелства, представители на спортни сдружения и цялата общественост, на публично обсъждане от местната общност на проекта на бюджет за 2020 г., което ще се проведе, както следва.

Публичното обсъждане на бюджета ще се проведе днес, 21. януари от 14:00 в сградата на Общинската администрация на 3-тия етаж.

Материалите по публичното обсъждане са публикувани на интернет-страницата на Община Никопол на адрес: http://www.nikopol-bg.com, категория „Бюджет”.

От кметската администрация се обръщат по следния начин към гражданите си: “Важните решения за бъдещето се вземат с  активното Ви участие. С публичното обсъждане се дава възможност да бъдете информирани и реално да участвате във формирането на обществените приоритети. Очакваме Ви! ”

Прочетете също

Партизан за бой се стяга – червенобреждани излизат в търсене на невъзможното срещу Левски

Източник на снимката – SPL / Sports Lens „Партизан“ (Червен бряг) излиза днес, 21-ви октомври, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *