Начало | Новини | Днес заседават четири постоянни комисии към ОбС

Днес заседават четири постоянни комисии към ОбС

Днес, 22-ри януари, заседават 4 постоянни комисии към ОбС. В 13.30 ч. в стая 70 на община Плевен започва заседанието на комисията по законност и конфликт на интереси с председател Дарин Ангелов. Предвидени са 30 минути за заседанието, в които ще се разгледат 6 точки дневен ред. Между тях са наредбите за управление на общинските пътища, за местните данъци и такси и безвъзмездно ползване на общински имот от Съюз на учените – Плевен.

В 14.00 ч. в същата стая ще се събере комисията по спорт и младежки дейности с председател Цецо Антов. В нейния дневен ред има 8 точки. Между тях наредбата за финансово подпомагане на спортните клубове, изграждане на спортна площадка в Славяново и разпределяне на 10 000 лв. за група „Физическа култура и спорт“.

В 15.00 ч. в Заседателната зала на общината се събира комисията по стопанска политика и транспорт с председател д-р Йордан Георгиев. Дневният и ред е от 4 точки. Между тях са проекто-бюджета на община Плевен за 2018 год., както и наредбите за общинските пътища и местните данъци и такси.

В 16.00 ч. в същата зала се събира комисията по бюджет и финансова политика с председател Пепо Петков. Нейният дневен ред е от 20 точки. Между тях са управлението на общинската собственост и програма за нейното управление през 2018 год., искане от сдружение „Диабет“ за отпускане на средства за прояви през годината, искания за ремонти на кметства, както и отпускане на средства по различни поводи за различни местни институции.

 

Прочетете също

Рожден ден празнува бившият плевенски кмет Андрей Романов

Андрей Романов. Снимка – лична фейсбук страница. На днешния 30-ти ноември своя 94 – ти …

Един коментар

  1. Голямо крадене пада при тоя кмет, а комисиите са безмълвни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *