Начало | Новини | Директор на училище нахрани журналистите

Директор на училище нахрани журналистите

Баница за журналисти

Директорът на НУ “Христо Ботев” – Плевен, Цветелин Горанов поднесе изненада на плевенските журналисти дошли в пресклуба на БТА за поредна пресконференция. Посрещнаха ги две баници и комплект бележник с химикалка за всеки един. Причината – благодарност към журналистите за медийното отразяване на събитията в НУ “Христо Ботев” – Плевен. Това стана повод журналистите да си припомнят станалата класика фраза на Надежда Михайлова пред актива на СДС в Ловеч в 1999 год.: “Нахранете журналистите”.

В израз на взаимни симпатии директорът почерпи с баници, а журналистите с удоволствие ги изядоха. Кулинарният жест беше отчетен по достойнство и с добро настроение.

Ние също бяхме там, хапнахме и пийнахме /кафе, да си не помислите нещо …/. И си спомнихме и друга крилата фраза: “Журналистите са като кучетата. Приемат хвърления залък, но не знаеш кога ще те ухапят”.

За сега директорът на НУ “Христо Ботев” може да е спокоен. Баниците свършиха добра работа. В очакване сме другите директори да последват примера му. И разчитаме на чувството за хумор сред тях, колегите журналисти и нашите читатели.


Бележник с химикалка за положителни статии.

Прочетете също

На 28-ми октомври се ражда майсторът на любовната лирика Евтим Евтимов

Евтим Евтимов е роден на днешния ден през 1933 година в Петрич. През 1952 г. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *