Начало | Здравеопазване | Директорът на МБАЛ – Червен бряг: Жената е добре, чакаме резултата, всичко е спокойно

Директорът на МБАЛ – Червен бряг: Жената е добре, чакаме резултата, всичко е спокойно

МБАЛ – Червен бряг. Снимка – архив Плевен прес

На редакционният ни телефон се обади директорът на МБАЛ – Червен бряг с остро възражение за публикуван от нас материал за родилката, на която са взети проби за коронавирус. Ето какво каза по този повод Камен Влахов – директор на МБАЛ Червен бряг:

“Тази сутрин са взети проби на въпросната родилка, тъй като е била с висока температура. Пробите са изпратени в референтна лаборатория. Резултатите ще бъдат обявени след 24 часа. В момента въпросната жена е в добро състояние, както и останалите пациентки в АГО отделението. След излизане на резултатите от теста, всички пациентки от отделението ще бъдат изписани.”

К. Влахов изрази възмущение от публикацията ни, като заяви, че тя всява паника и това е подсъдно. Освен това била невярна. Благодарим на г-н Влахов, че се обади и даде информация, но сме длъжни да отбележим, че паниката се дължи на нейната липса! 24 часа хората в Червен бряг ще живеят в страх, защото няма кой да им каже това, което в момента директорът на болницата казва на нас. Защото има заповеди от София.

Надяваме се заради дадената от г-н Камен Влахов информация, същият да няма проблеми. Както и ние с търсенето на отговори, които са не по-малко важни в битката с коронавируса!

Прочетете също

Ловци на бъдеще: Владислав Димчев – повелителят на шипките от гр. Тръстеник

Владислав Димчев. Снимка – Плевен прес. В рубриката „Ловци на бъдеще” ви разказваме за хора, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *