Децата от ЦНСТ – Левски с нови знания и умения пред новата учебна година 

Снимка: Община Левски

По покана на Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни, децата от Центъра за настаняване от семеен тип и доброволци от Левски и Плевен, взеха участие в двудневно обучение в село Байкал, община Долна Митрополия.

Програмата започна с поход до река Дунав. Участниците извършиха анализ на водата и изучаваха местни животински и растителни видове. В късните часове малките изследователи се насладиха на астро-шоу и наблюдение с телескоп на небесни тела. 

Имаше беседа и ролеви игри за „Приятелството”, „Ползата и вредата от интернета” и „Овладяване на гнева”. В края на своето приключение, децата посетиха останките на древноримския град Улпия Ескус, намиращ се до с. Гиген

Ръководителят на общинския център за извънучилищна дейност в с. Байкал Иво Джокин и Цветомир Стефанов, част от екипа на Превантивно информационен център – Плевен създадоха това незабравимо преживявяне и обогатяване с нови знания и умения.

Снимки: Община Левски

Споделете:

Прочетете също

Безплатни кардиологични прегледи при пациентки с рак на гърдата през целия октомври в „Сърце и Мозък“

Високотехнологичната болница ,Сърце и Мозък’ стартира кампания за безплатни кардиологични прегледи при пациентки с рак …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *