Детелин Далаклиев с обръщение към жителите на Плевен

Da na vaksinaciyata
Световният шампион Детелин Далаклиев подкрепя инициативата на Областния управител на Плевенска област Марио Тодоров “Да на ваксинацията”. Снимка – Пресцентър.

От пресцентъра на Областна администрация изпратиха до медиите следния текст, който публикуваме без редакторска намеса:

“На 13 юли беше проведена работна среща в присъствието на Областния управител на Плевен Марио Тодоров и световния шампион по бокс Детелин Далаклиев. На срещата беше обсъдена подкрепата на инициативата Да на ваксинацията, организирана от Областния управител на Плевен. Трикратен  европейски шампион.

mechti
Да
тренира заедно със световен шампион е мечта на всеки малък спортист. Снимка – Предцентър.

Многократен носител на златни медали от всякакви турнири, световен шампион в Милано 2009 г. Шампион на България от 2001 г. са едни от най-важните титли на Детелин Далаклиев. Миналата година той създава спортен комплекс „Далаклиев“, където хора от всякакви възрасти могат да се докоснат до шампиона и да тренират рамо до рамо с него. Децата го обожават, защото е взискателен и отдаден на всичко, което прави. Съвестта отново бива водещ фактор в действията му и той решава да се включи в позитивната инициатива Да на ваксинацията“. За поредна седмица в центъра на града ще бъде изнесен мобилен кабинет за имунизация с първа игла с ваксина срещу Covid-19. Кабинетът ще работи от 08,00ч. до 13,00ч. на 17.07 и 18.07 (събота и неделя) с всички разрешени за употреба в страната ваксини срещу Covid-19. Имунизацията ще се извърши след представяне на документ за самоличност. Детелин Далаклиев  се обърна към  гражданите на Плевен с апел на фона на ниската заболеваемост да имаме съвест, да бъдем смели, да продължим тази тенденция и да се ваксинираме:

„Подкрепям инициативата на Областния управител Марио Тодоров. Заповядайте, да се ваксинирате! Бъдете смели, както бях аз!“

Пресцентър Областна администрация

Споделете:

Прочетете също

448248070 874055034766558 8380731524403706097 n

Започва 18-ият фестивал „Орел на Дунава“ край плевенските села Гиген и Рибен

Снимка – Архив 18-тият фестивал на античното наследство „Орел на Дунава: Улпия Ескус MMXXIV“ започва …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *