Депутатът – патриот Валентин Касабов /НФСБ/: Стадото да се вкара в кошарата

касабов
Валентин Касабов /НФСБ/, депутат, зам. председател на парламентарната група “Обединени патриоти”. Снимка – интернет.

Валентин Касабов, депутат, зам. председател на парламентарната група “Обединени патриоти”, зам..председател на НФСБ, в предаването „Здравей България” по Нова ТВ, днес, 25.08.2020 год. Коментар за протестите и участниците в тях.

“Страшното е, когато тълпата, стадото в един момент решава и се взема за глутница. Крайно време е собственикът, овчарят да размаха тоягата и да вкара стадото в кошарата – заяви депутатът. – Това трябва да го направи министър-председателят, цялата държава с цялата сериозност… Не могат да ограничават правата на останалите граждани 100-200-300 човека, не могат да насилват малки деца с майките им и да обясняват, че това са техните права. Ами утре? Изкараха ковчези, изкараха бесилки, утре ще започнат да разстрелват. Това ли са правата? Правата на кое? Нека да спрем. Крайно време е стадото да се вкара в кошарата.”

………………………………………………

“Коран ли, какво искате – или Стария, или Новия Завет. Какво искате? След тая оставка какво? Кой ще дойде? Избори. Кой ще дойде? Задавам си въпроса какво изобщо се случва сега в държавата. От една страна имаме един президент, който някъде той се губи в събитията, в миналото, все още не е изтрил старото тоталитарно мислене. Представя си, че държавата е тоталитарна казарма, вдигнал е вместо националния флаг флага на черепа и костите. Черепа е ясен. Костите – това, което ще се случи, ако, не дай Боже, властта дойде в неговите ръце. Човек, който тръгна срещу светините на българския народ – Шипка, паметника на Левски. (…) Не мисля, че е опонент, той е някакво голямо недоразумение. Той трябва да бъде бащицата, да се изказва мъдро, но тази мъдрост е само пожелателна. Има негативизъм, настройване на определени групи една срещу друга, най-вече срещу управлението. Целта е хаос в България. Това ли е президентът? (…) Президентът е неадекватен и не е на мястото си. При него диалог няма, има размахване на пръст и от другата страна е това, което се случва на улицата.”

Споделете:

Прочетете също

450904168 1001894185270441 6751637468246628993 n

Отлично представяне на НЧ „Осъм – 1894″ с. Градище  на фолклорния фестивал в Славяново

На 6 юли самодейците при НЧ „Осъм – 1894″ село Градище  участваха  във Фолклорния  фестивал …

Един коментар

  1. Така си е, г-н Касабов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *