Ден на отворените врати в БАБХ – Плевен от 7 септември

ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК – ПРИЕМЕН ДЕН ЗА ГРАЖДАНИ ОТ 1 АВГУСТ

296197927 469742601645963 2756076596518139744 n 1
Областна
дирекция по безопасност на храните – Плевен. Снимка – “Плевен прес”.

Инициативата – Ден на отворени врати в Областна Дирекция по безопасност на храните гр. Плевен – стартира от 07.09.2022 г., всеки четвъртък от 10:00 до 12:00 ч. и от 13:00 до 15:00 часа с дискусии, предложения, коментари, мнения и други в областта на безопасност на храните, здравеопазване и хуманно отношение към животните, защита на растенията и пчелите и други теми относими към компетенцията и действащото законодателство на ОДБХ, респ.БАБХ.

От следващия месец още, Директорът на ОДБХ Плевен, ще има приемен ден за гражданите, който ще бъде всеки понеделник считано от 01.08.2022 г. за времето между 10:30 до 12:00 часа, където всеки ще може да сподели мнение или зададе въпроси лично на директора.

Записване

за приемния ден на директора ще става на тел. 064/834021 от 9:00 ч. до 17:00 часа

Ден на отворени врати в Областна Дирекция по безопасност на храните гр. Плевен е част от национална кампания на Българската агенция по безопасност на храните, която ще се реализира във всички областни дирекции на територията на Р България.

Целта е популяризиране на дейността и приоритетите на ОДБХ Плевен, респ. БАБХ. Инициативата – Ден на отворени врати в Областна Дирекция по безопасност на храните гр. Плевен, е ползотворна както за служителите в ОДБХ, така и за мнението на гражданското общество, а една от идеите е гражданите да насочат внимание към уязвими места за контрол .

Въпросите за безопасността на храните са тясно свързана с мероприятията и контрола осъществяван от служителите на агенцията „от полето до чинията“, във връзка с което гражданското общество ще получи допълнителна сигурност, получавайки отговор на въпроси свързани със защита на растенията, здравеопазване и хуманно отношение към животните и безопасността и качеството на храните предлагани на българския пазар.

Отворените врати за гражданското общество и активните потребители биха били достатъчно полезни в насочване на вниманието на служителите с конкретни и точни въпроси, свързани с безопасността на храните, здравето на домашните любимци, здравеопазване и .
В деня на отворените врати в ОДБХ Плевен ще бъдат добре дошли оператори на производствени единици в ХВП, земеделски производители, оператори на храни на заведения за обществено хранене, търговци на храни на едро и дребно, граждани, студенти, ученици и всички други заинтересовани.

Споделете:

Прочетете също

8 3

Малките актьори от плевенския театър посвещават три премиери на най-българския празник – 24 май

На 20, 21, 22 май, в три поредни вечери, можете да гледате „Криворазбраната цивилизация“, в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *