ДЕН: Лъвов мост е поредният символ на пречупената България

ДЕН 1
Пресконференция на ДЕН. Снимка – пресофис на ДЕН.

Гражданско сдружение „Достойнство на един народ” изразява своето недоумение от отношението на столичния кмет Йорданка Фандъкова и отговорните институции във връзка с появилите се пукнатини на асфалта по възловото трасе на Лъвов мост.

Само

преди няколко години историческият мост с лъвовете бе основно реконструиран  и ремонтиран за милиони левове. Сега трасето е компроментирано, което според специалисти се дължи на лошо проектиране и некачествено изпълнение. Само общинарите твърдят, че вината е на ниските температури и че в момента ремонт е невъзможен поради лошото време. Нищо, че в София е пролет и синоптиците ни обещават високи температури и в следващите дни. И нищо, че точно сега, през февруари, тече големият ремонт на магистрала „Тракия”.

Пукнатините на Лъвов мост са поредният символ на пречупената България, в която няма отговорни лица и фирми, а виновни са дъждовете, снеговете, ветровете, температурните амплитуди.

А
докато общинарите решат кога времето ще е подходящо за поредния ремонт на ремонта, шофьорите да внимават като минават през центъра на столицата на Европейска България.

Пресофис,
19.02.2021г.

Споделете:

Прочетете също

svesht

На Черешова задушница ще бъдат осигурени автобуси до гробищните паркове в Червен бряг

По повод Черешова Задушница на 22 юни, събота, ще бъдат осигурени автобуси за извозване на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *