„Демократична България – Обединение” откри свой предизборен офис в Плевен

НАЙДЕН 2
Водачът на листата на “Демократична България Обединение” за 15 МИР Плевен, Найден Зеленогорски със свои колеги от листата, пред офиса на предизборния щаб на партията. Снимка – Е. Кюркчиева.

Със скромна церемония, но заредени с енергия членове и симпатизанти на „Демократична България – Обединение”, откриха предизборния си офис, в който ще се помещава щабът на партията по време на кампанията за Парламентарни избори 2021. Офисът се намира на площад „Свобода” № 8. Той ще бъде отворен не само за дейността на партията, но и за срещи с избиратели, които желаят да споделят идеи или проблеми свързани с бъдещето на Плевен и плевенска област.

На откриването присъстваха лидерът на плевенската листа за 15-ти МИР Плевен – Найден Зеленогорски и членове на листата.Всички те споделиха с журналисти своите приоритети в работата си като депутати, ако избирателите им дадат доверието си.

Плевен трябва да бъде там, където му е мястото, каза Найден Зеленогорски. И добави, че голямата цел на „Демократична България” – Плевен, е развитието на региона. Това ще стане както чрез ръст на инвестициите, така и с реализацията на конкретни ангажименти. Като например изпълнението на проекта за обходния път, който свързва Плевен с АМ „Хемус”. Един проект, който се бави във времето заради конюнктурни интереси.

„Отдавна с г-н Спартански имаме желание в Плевен да се открие хуманитарен университет. В него да се обучават и излизат специалисти хуманитаристи. Това е наша мечта от много години и ще я реализираме ако ни бъде даден мандат”, каза Найден Зеленогорски. Той подчерта, че Плевен има възможности за развитие и като град в близост до пристанища. Транспортните пристанищни връзки ще съживят местната икономика.

НАЙДЕН 1
Найден Зеленогорски и Тодор Еленков в предизборния офис на коалиция “Демократична България” – Плевен.

Нашата листа е силна със своите кандидати,  е мнението на Тодор Еленков, втори в листата на „Демократична България”. В нея успешно се съчетават енергията на младостта с опита на политици като Найден Зеленогорски. Всички в листата са с доказани професионални качества и авторитет в своите среди.

Юристът Свилен Трифонов, трети в листата на „Демократична България” сподели интересна своя идея, която не е залегнала в програмата на партията, но той би я реализирал ако му се даде шанс да бъде депутат. Става въпрос за Единен регистър на европроектите в България. Изготвянето на такъв регистър би осветлило кой какъв проект е спечелил и на какво основание. Така ще се избегне лобирането за даване на евросредства на „правилните” хора.

Д-р Николай Милев с тревога съобщи, че само за един ден е приел за преглед 20 пациенти с Ковид. „Кризата с коронавируса се управлява некомпетентно и непрофесионално”, категоричен е д-р Милев. Същото е и с ваксинационния план, подчерта той. Това, което става в момента с болните както от Ковид, така и от други заболявания, е недопустимо за европейска държава. По тази причина той, както и неговите колеги от листата, ще работят за спешна реформа в здравеопазването.

За реформи в държавната администрация и успешното развитие на регионите се изказа Петко Петков, който е специалист в тази област. Строителният инженер Здравко Урумов подчерта важността на държавната подкрепа за ясни и прозрачни правила в обществените поръчки и развитието на строителния бранш. Лора Герасимова вижда своята роля като юрист в нормативната подкрепа на младите семейства и децата. Тя сподели, че вижда усилията на кмета Георг Спартански в това отношение, но вижда и пречките, които му се причиняват от политическите опоненти. Със своя опит от дългогодишния си престой в САЩ ще бъде полезен Вихрен Карамолински. Това заяви самият той, като подчерта, че точно затова се е върнал в България и участва в плевенската листа на „Демократична България”.

Всички в нея са убедени, че единствено програмата на коалиция „Демократична България” (ДА, България, ДСБ, Зелено движение) може да измъкне страната от дъното, на което е в момента. За да стане това обаче, трябва да се гласува с бюлетина № 11.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

Споделете:

Прочетете също

441457767 7095821473855128 6866520973874913945 n

Ивелин Първанов, водач на листата на “Възраждане” в Плевен: АЕЦ „Белене“ е национално богатство, което може да работи 1 век

От ляво надясно: Ивелин Първанов – водач на листата на “Възраждане” в 15 МИР Плевен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *