Деветимата плевенски депутати положиха днес клетва

Снимка – интернет

Днес, 21-ви юли, започва работа новоизбраното 46-то обикновено Народно събрание. Натоварено с много очаквания, надежди и проблеми.

15-ти МИР Плевен изпрати в 46-то НС девет свои народни представители. Това са: Радостин Василев /ИТН/, Александър Александров, /ИТН/, Александър Тодоров /ИТН/, Валери Лачовски /ГЕРБ/, Александър Николов /ГЕРБ/, проф. Румен Гечев /БСП/, Стефан Бурджев /БСП/, Найден Зеленогорски /Демократична България – Обединение/, Юлиян Ненчев /”Изправи се БГ. Ние идваме”, новото име на парламентарната група на „Изправи се. Мутри вън”, б.а./

Деветимата депутати положиха клетва, в която се казва: „Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа. Заклех се.“

Как ще защитят тези клетвени думи в работата си като депутати, тепърва ще следим и отразяваме. Вярваме, че няма да разочароват своите избиратели и освен за България, ще милеят за Плевен и за цялата плевенска област.

„Плевен прес” се свърза с деветимата плевенски депутати с молба да отговорят в края на първия работен ден на това НС, на следните въпроси:

  • Какво подсказват първите ви впечатленията от работата на това НС по отношение бъдещото управление на страната ?
  • Какво най-напред ще направите за Плевен и областта ?
  • Как ще поддържате връзка с избирателите си ?

Всички 9 плевенски депутати потвърдиха пред „Плевен прес”, че ще отговорят на тези въпроси в рамките на днешния работен ден.

Пожелаваме успешна депутатска дейност на плевенските депутати, за да има успех и за техните избиратели.

Прочетете също

2000 уязвими жители на Община – Червен бряг ще получат хранителни продукти от първа необходимост

2000 уязвими жители на Община – Червен бряг ще получат хранителни продукти от първа необходимост

Снимка – Пресцентър Община Червен бряг. На 20 септември 2021 г., едновременно във всички области …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *